Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug07

Tippmix 32/1. hét – Szerda lesz a következő aranynap?!

 olimpia, Tippmix-tippek Nincs hozzászólás

Mivel vízre szállnak a kajak-kenusok, jönnek az újabb érmek. Már szerdán várok legalább hármat, ami lehet akár arany is. Csalódott lennék, ha a Vajda, Dombi-Kökény és a női kajak négyesből legalább az egyik egység nem elsőként érne célba. Attila címvédésre készül. Mi is.

Vajda Attila nem indult el a zágrábi Eb-n és a kapitánnyal is összerúgta a port a válogatás miatt. (Ki nem…?) Így aztán sokan leírták a C1 1000 méter pekingi olimpiai bajnokát. Én nem. Való igaz, idén eltűnt Vajda, ám tavaly világbajnoki címet nyert legerősebb számában és mivel jól tudjuk, hogy ő akkor teljesít a legjobban, amikor igazán kell, nem kell félteni. Attila fejben iszonyúan erős, amit eltervez, végig is viszi, őt nem zavarja, ha féltávnál, vagy akár 750-nél egy hajóhossz a hátránya, mert a táv utolsó negyede az övé. Nincs a mezőnyben senkinek olyan hajrája, mint szegedi kenusnak. A legnagyobb ellenfele a német Sebastian Brendel és az üzbég Vadim Menkov lesz. De nagyon bízom benne, hogy ismét Vajda nyakába akasztják az aranyérmet.

És ha minden jól megy, szerdán nem csak egyszer hallgathatjuk meg a himnuszt. A Dombi-Kökény kajak kettesünk győzelme közel sem akkora papírforma, mint Vajdáé, ám a két srác megnyerte az Eb-t és egyre jobban mozog együtt. Csodás lenne, ha sikerülne legyűrni a német duót. A nőknél a kajak négyes döntőzik, Kovácsék kaotikus körülmények közt álltak össze, csak remélni lehet, hogy az Eb-ig évekig veretlen csapat újra legyőzi a németek négyesét.

144 Vajda A. 1-2. (H), 3-4. (D), más (V) helyen végez 1000 m-en

H – tippmix: 1,61

Olimpia – kajak-kenu, C1 1000 méter
fogadási határidő: szerda, 10:33

145 Dombi/Kökény 1-2. (H), 3-4. (D), más (V) helyen végez 1000 m-en

H – tippmix: 2,02

Olimpia – kajak-kenu, K2 1000 méter
fogadási határidő: szerda, 11:01

187 Basel – Molde

H – tippmix: 1,38

Labdarúgás – Bajnokok Ligája-selejtező, visszavágó (1.m.: 1-0)
fogadási határidő: szerda, 19:45
Szólj hozzá Te is!