Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept26

A BL-re is tartogat Ancelotti

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Folyamatosan rotál a Milan mestere, hogy a maradjon erő mindkét színtérre
1. Lille-Milan

V – Tippmix: 1,90; Sportingbet: 2,05; Betandwin: 2,00

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: kedd, 20.45

Az első fordulóban mindkét csapat jó eredményt ért el, hiszen a Lille Brüsszelben ikszelt, míg a Milan simán verte az AEK-t a San Siróban. Mivel a csoportból messze kiemelkedik a Milan, a második helyért folyó küzdelemben fontos, hogy ki hány pontot tud elcsípni a rossoneróktól. A Lille-nek otthon erre minden esélye megvan.

A lille-iek remek kis csapatot alkotnak, mely nagyrészt a kiváló edzőnek, Puelnek köszönhető. De persze kell hozzá néhány tehetséges futballista is. Odemwingie, Bodmer, Makoun és Keita például az. Hazai pályán sokkal eredményesebbek a pirosak, a Lenst 4-0-ra, a Bordeaux-t pedig 3-0-ra lemosták. Csakhogy a BL-meccseket nem Lille-ben játsszák, hanem Lens-ban. Márpedig ez – noha nincs messze – mégis csak semleges pálya.

Így aztán a Milan legalább annyira esélyes, mint a “hazai” csapat, sőt. Ancelotti idén még inkább odafigyel fiai fittségére, minden meccsen más csapatot küld pályára.
Hogy most ki fog játszani, nehéz megjósolni, de esély van például Jankulovski, Kaladze, és Ricardo Oliveira játékára is. Sergino és Maldini ugyanakkor sérült.

Az olaszok győzelmét várom.

2. Real Madrid-Dinamo Kijev

H – Tippmix: 1,20; Sportingbet: 1,20; Betandwin: 1,20

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: kedd, 20.45
Szólj hozzá Te is!