Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug11

A Bundesliga is bekapcsolódik

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Szeretjük a Bundesligát, mert “könnyen fogadható”! Úgyhogy hajrá!1. Bayern München-Dortmund

H – Tippmix: 1,40; Sportingbet: 1,50; Betandwin: 1,55

Labdarúgás – német bajnokság
fogadási határidő: péntek, 20.30

A Dortmund müncheni vendégjátékával kezdődik a Bundesliga 2006-07-es idénye. A címvédő Bayern egy elbukott Ligakupa-döntővel hangolt a rajtra. No meg Ballack elvesztésével. A München egyetlen világsztárja a Chelsea-hez igazolt, levegőváltozásra volt szüksége (meg még több pénzre…). A helyére senki sem érkezett, így némi taktikai módosítást hajtott végre Magath mester.
Vélhetően három bekkel fognak felállni a “bőrnadrágosok”, akik előtt öt középpályán és két támadó lesz. A három védő azért is praktikus, mert kiváló belső hátvédek állnak a tréner rendelkezésére: megvették ugyanis van Buytent a Hamburgtól, és ott van még Lúcio, Ismael és Demichelis is.

Elől van néhány kérdőjel. Az új fiú, Podolski nagyon szeretne játszani, de Makaay, Pizarro és Santa Cruz mellett még neki sem lesz könnyű. Amúgy középpálya is tele van kiválóságokkal, noha elment ugye Ballack és Zé Roberto is. Lahm és Schweinsteiger német, Hargreaves angol, dos Santos paraguayi, Karimi iráni, Sagnol pedig francia válogatott. De ott van még Deisler és Scholl is.

A Dortmund is elveszítette legjobbjait, de megpróbálta pótolta őket. Rosicky az Arsenalba, míg Koller a Monacóba távozott. Mindkét cseh játékost nehéz pótolni, de Kollert megpróbálták. Érkezett előre Frei, Valdez és Amoah is. Rajtuk kívül Pienaar még az új fiú.
De nem lesz tehát rossz csapat a Borussia, elég kiegyensúlyozott a kerete, hisz maradt Wörnst, Metzelder, Degen, Dede, Kehl, Ricken, Odonkor, Smolarek és a hatalmas tehetségnek tartott Sahin.

Persze lehet akármilyen kiegyensúlyozott a Dortmund, Münchenben esélye sincs.

2. Hamburg-Bielefeld

H – Tippmix: 1,30; Sportingbet: 1,44; Betandwin: 1,35

Labdarúgás – német bajnokság
fogadási határidő: szombat, 15.30

3. Schalke 04-Eintracht Frankfurt

H – Tippmix: 1,40; Sportingbet: 1,50; Betandwin: 1,45

Labdarúgás – német bajnokság
fogadási határidő: szombat, 15.30
Szólj hozzá Te is!