Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec03

A csoda neve: Espanyol

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

csoda az Espanyol idei teljesítménye

csoda az Espanyol idei teljesítménye

Egyértelműen a barcelonai Espanyol okozza eddig a legnagyobb meglepetést a spanyol bajnokságban, a kék-fehérek a negyedik helyen nyomulnak és mind hat hazai meccsüket megnyerték! Ezek után meglepő lenne, ha nem kerülne oda a nevük mellé a hetedik strigula, hiszen a Gijón idegenben abszolút veszélytelen.

Meggyőződésem volt, hogy a szárnyaló Espanyol elvérzik Madridban az Atlético vendégeként, meg is tettem a hazai győzelmet. Eddig ugyanis leginkább otthon volt veszélyes az RCD, ám ennek ellenére 3-2-re behúzták azt a meccset is Osvaldóék. Így továbbra is a negyedik helyen állnak és most már illik őket komolyan venni. Én is ezt teszem. A Gijón ellen bizony győzelmet várok az Espanyoltól, ha eddig berántotta mind a hat bajnokiját a Estadi Cornellà-El Pratban, akkor épp az idegenben még nyeretlen Sporting ellen ne sikerülne? A vendég együttes vereséget szenvedett az előző három bajnokiját, amikor pedig kimozdult, teljesen impotensé vált: hat meccsen három gólt szerzett! Mondjuk, amikor sikerült betalálnia, akkor szerzett is egy pontot, de ez csak kétszer történt meg.
Az Espanyol százszázalékos mutatóval bír otthon és eddig mindösszesen kétszer kellett gól miatt közepet kezdenie. Vasárnap ezek után kötelező győznie.

A Lille a második helyen áll a Ligue 1-ben, az előző öt hazai meccséből négyet győzelemmel zárt, nem csoda tehát, hogy magaslati levegőt szív. A Lorient csak a Saint-Étienne otthonában tudott három pontot szerezni, de egyébként még a góllövés is meghaladja a képességeit. A Man. City hat meccs óta veretlen, igaz a Bolton meg öt… Nem akkora fix, mint amekkorának látszik, de azért csak jönni fog.

1. Espanyol – Sporting Gijón

H – BetClic: 1,60; Expekt: 1,65; Sportingbet: 1.,60; Bwin: 1,62

Labdarúgás – Primera División
fogadási határidő: vasárnap, 17.00

2. Manchester City – Bolton

H – BetClic: 1,50; Expekt: 1,55; Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,50

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: szombat, 16.00

3. Lille – Lorient

H – BetClic: 1,55; Expekt: 1,60; Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,53

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: szombat, 19.00
Szólj hozzá Te is!