Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept08

A dánok kiejthetik a portugálokat!

 Online sportfogadás-esélyek 9 hozzászólás

Bendtner góljával a 86. percig vezettek a dánok Portugália ellen

Gondolta volna vajon valaki a nyitómeccs után, hogy hét forduló után Dánia veretlenül áll majd a csoport élén és két körrel a selejtezők vége előtt gyakorlatilag kijuthat a vb-re Portugália kárára!?

Pedig ez történt, a Budapesten még szenvedő, mi több kilátástalanul játszó dán válogatott azóta sem kapott ki, sőt nyert Portugáliában és Svédországban is. Szombaton pedig négy percet kellett volna kihúzniuk Bendtneréknek ahhoz, hogy végleg kiiktassák a luzitánokat (1-1). Akkor még az újabb brazilból lett portugál, Liédson egyenlített és megmaradt a minimális sanszuk, ám szerdán lemondhatnak az egyenes kijutásról. A dánok ugyanis Albániában játszanak, ott ahol mi is nyerni tudtunk. Az albánok az előző hat selejtezőjükön egyetlen gólt lőttek, de azon a meccsen is kikaptak a portugáloktól (1-2).

De nem csak a formák mondatják azt velem, hogy vendéggyőzelem fog születni, hanem a motivációs bázis is: Dánia 1986, 1998 és 2002 után negyedszer is kijuthat a vébére – matematikailag még nem -, Albániának meg már eléggé mindegy. Ha pedig nyernek az északiak, marad a minimum hét pont előnyük Portugáliával szemben, ami két forduló alatt roppant nehezen hozható be…

Olaszország két fordulóval a sorozat vége előtt négy pontos fórra tehetnek szert, ha nyer Bulgária ellen, ami, ha figyelembe vesszük, hogy Pirlóék még fogadják Ciprust, világbajnoki részvételt érhet. Berbatovék háromból háromszor remiztek vendégként, szóval nem lesz sétagalopp.

Kamerun Gabonban is nyert a hétvégén, így egy hazai győzelemmel helyet cserélhetnek a csoportban, ami abszolút reális az erőviszonyokat figyelembe véve.

1. Albánia – Dánia

V – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,49; interwetten: 1,50

Labdarúgás – vb-selejtező, 1. csop.
fogadási határidő: szerda, 20.30

2. Olaszország – Bulgária

H – Sportingbet: 1,30; Bwin: 1,37; interwetten: 1,30

Labdarúgás – vb-selejtező, 8. csop.
fogadási határidő: szerda, 20.50

3. Kamerun – Gabon

H – Sportingbet: 1,30; Bwin: 1,40; interwetten: 1,40

Labdarúgás – vb-selejtező, Afrika, 1. csop.
fogadási határidő: szerda, 16.30Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!