Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov04

A fagyban kell javítania a Barcának

 Online sportfogadás-esélyek 3 hozzászólás

Messiéknek most kevés lesz a rövidujjú Kazanyban

Messiéknek most kevés lesz a rövidujjú Kazanyban

Az idei Bajnokok Ligája kiírás talán legnagyobb meglepetését a Rubin Kazany okozta barcelonai győzelmével. A tatárok két héttel ezelőtti sikere ellenére a visszavágón is a Barcelona az esélyes, a címvédő bárhol, bárki ellen és bármilyen körülmények között képes a győzelemre.

Nem véletlenül említettem a körülményeket, hiszen Kazanyban, vagyis Tatárföldön kell pályára lépniük, mely cirka négyezer kilométerre fekszik Katalóniától és ahol nagyjából 25 Celsius fokkal van hűvösebb… Ehhez kell alkalmazkodniuk Messiéknek, de legalább a pálya minőségére egy szavuk sem lehet, merthogy fűthető. És az előrejelzések szerint hó sem várható, így “csak” a mínusz 5 fokkal és a kellemetlen, csípős hideg széllel kell felvenniük a harcot.

Meg persze a rendkívül fegyelmezett és egységes orosz bajnokkal, a Rubin Kazannyal. Amely idén is közel került a bajnoki cím elhódításához, három forduló van hátra a Premjer Ligából és pontelőnnyel vezetnek a piros-zöldek. A BL-ben is bizonyítottak már, a barcelonai siker előtt az Interrel ikszeltek otthon. Nem számíthatnak tehát semmi jóra Guardiola tanítványai. De a hazai – és egyben az egyetlen idei – vereség után mindenképp a három pont a katalánok célja. Idegenben még veretlen a Dani Alvest és Henryt ismét soraiban tudó Barcelona, én most győzelmet várok. De az irodák is így vélik, kevés esélyt adtak a Rubinnak.

A Sevilla eddig százszázalékos és nagyszerű formában van. Nem úgy a Stuttgart, mely az előző hat tétmeccsén egy(!) pontot szerzett. Fix 1-es!

1. Rubin Kazany – FC Barcelona

V – Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,45; interwetten: 1,45

Labdarúgás – Bajnokok Ligája, F-csoport
fogadási határidő: szerda, 18.30

2. Sevilla – VfB Stuttgart

H – Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,40; interwetten: 1,50

Labdarúgás – Bajnokok Ligája, G-csoport
fogadási határidő: szerda, 20.45

3. Standard Liège – Olympiakosz

H – Sportingbet: 2,20; Bwin: 2,20; interwetten: 2,20

Labdarúgás – Bajnokok Ligája, H-csoport
fogadási határidő: szerda, 20.45Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!