Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec17

A Fener páholyban, a Twente pánikban

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A Fener (sárga-fekete) mellett a Twente lehet a másik továbbjutó

A Fener (sárga-fekete) mellett a Twente lehet a másik továbbjutó

Csütörtökön az Európa-liga maradék csoportjaiban is lejátsszák az utolsó fordulót, 23 óra körül már az összes továbbjutó kilétére fény derül. A H-csoportban már tudjuk, ki végez az élen, ám a második helyre még két csapat is odaérhet.

A Fenerbache egy hazai vereséggel kezdte a csoportküzdelmeket, ám után minden ellenfele otthonában 1-0-ra győzött. És mivel a Steauát otthon is megverte, már most négy pont a fórja a Twentével szemben, vagyis a Sheriff elleni meccstől függetlenül a csoport élén marad. De ismerjük a török fanatikusokat, előttük nem lehet lazsálni. Szóval mégiscsak illene a tiraspoliakat leverni. Az előző hét hazai meccséből hatot megnyert a Fener és ebből csak egyszer nem lőtt három gólt. Azért egy 1.60-os szorzóért érdemes megjátszani Güizáékat.

A Twente sokkal nehezebb helyzetben van, ha ugyanis a Sheriff véletlenül nyerne Isztambulban, megelőzhetné a holland együttest. Feltéve, ha nem nyernek a vörösök Bukarestben. A Steauának ugyanis édesmindegy, hogy mit játszik, a harmadik helynél már nem végezhet előrébb. És eddig még senki sem sikerült legyőznie. Nem tudni pontosan, hogy ennyire halovány a román gárda európai viszonylatban, vagy egyszerűen csak a bajnokság fontosabb.
A Twente az előző tíz mérkőzéséből kilencet behúzott, csak a Fenerbache tudta legyőzni a Steve McClaren edzette csapatot. A legutóbbi három idegenbeli fellépésén kilenc pontot gyűjtött a enschedei alakulat, ám a Steaua ellen otthon csak egy 0-0-át játszott. Mégis megtolom a 2-est.

A H-csoport állása:

1. Fenerbahce 5 4 0 1 7-3 +4 12 pont
2. Twente 5 2 1 2 4-5 -1 7
3. Sheriff 5 1 2 2 4-4 +0 5
4. Steaua Bucuresti 5 0 3 2 2 -5 -3 3

1. Steaua Bukarest – Twente

V – Sportingbet: 1,90; Bwin: 1,85; interwetten: 1,80

Labdarúgás – Európa-liga, H-csoport
fogadási határidő: csütörtök, 21.05

2. Dinamo Zagreb – FC Timisoara

H – Sportingbet: 1,30; Bwin: 1,28; interwetten: 1,35

Labdarúgás – Európa-liga, A-csoport
fogadási határidő: csütörtök, 19.00

3. Fenerbahce – FC Sheriff

H – Sportingbet: 1,60; Bwin: 1,62; interwetten: 1,60

Labdarúgás – Európa-liga, H-csoport
fogadási határidő: csütörtök, 21.05
Szólj hozzá Te is!