Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún13

A horvátok akár tovább is juthatnak – Eb-tipp

 Euro 2012, Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A horvátok könnyedén, majdhogynem takaréklángot égve kivégezték az íreket, ami jelentheti azt is, hogy erősek, de azt is, hogy Írország kevés az Eb-re. Valahol mindkettő megalapozott, középen lehet az igazság. A kockások olyannyira jók, hogy szerintem elkapják az olaszokat is. Továbbjutás?!

Kezdjük azzal, hogy Spanyolország rettenetes el fogja verni az íreket, ami lehet, hogy nem egy 5-1-et jelent, csak szimplán játékban nem lesznek egy súlycsoportban. Eleve nem sikerült győzniük az olaszok ellen, hiába voltak fölényben, meg aztán, aki ebben a négyesben nem győz Írország ellen, nem juthat tovább. Mindenesetre én hendikep H-t javallok, nagy baj nem lehet. A selección csatár nélkül játszott az olaszok ellen, gyanítom most nem így lesz, de az is mindegy. 

Na de a másik meccs – a horvátok hármat lőve és nem megszakadva zsebre vágták a három pontot az írek ellen. Bilic együttese a sérülések – Olic, Ilicevic – ellenére is roppant erős csapat, úgy érzem, van olyan jó, mint az olasz. A kékek valamivel többet nyújtottak a spanyolok ellen, mint amire számítottam, de persze az 1-1 nekik hízelgő eredmény. Ez volt a maximum. De a döntő meccs most jön, a másik továbbjutó dőlhet el, Spanyolország helye biztos.
Mandžukić kettőt lőtt és Jelavić is betalált, a két csatár remek formában van, akárcsak Modrić. A squadra azzurra védekezni fog, ahogy szokott, de többet kapnak, mint amennyit lőnek. Az előző két egymás elleni meccsüket déli szomszédaink nyerték, ezért az oddsért érdemes megjátszani.

1. Olaszország – Horvátország

V – Betfair: 3,55; Sportingbet: 3,25; Bwin: 3,25; Interwetten: 3,30

Labdarúgás – Európa-bajnokság, C-csoport; Harkiv
fogadási határidő: csütörtök, 18:00

2. Spanyolország – Írország

H – Betfair: 1,35; Sportingbet: 1,25; Bwin: 1,23; Interwetten: 1,35

Labdarúgás – Európa-bajnokság, C-csoport; Gdansk
fogadási határidő: csütörtök, 20:45
Szólj hozzá Te is!