Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb28

A jelen a feljövő múlt ellen – GER vs. FRA

 Euro 2012, Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Schürrle 11 válogatott meccsen 5 gólt lőtt!

Schürrle 11 válogatott meccsen 5 gólt lőtt!

A héten megkezdik a válogatottak a felkészülést a nyári Európa-bajnokságra, legalábbis azok, akik kijutottak, a többiek meg már a vébé-selejtezőre hangolódnak, bár nekik nem nagyon kell kapkodniuk. Ezért én olyan párosításokat választottam, ahol egy árnyalattal nagyobb a tét. A germánok, a gallok és a taljánok is hangolnak már.

“Jelenleg a német válogatott a legjobb Európában.” – ezt Michel Platini jelentette ki a hét elején. Az úr történetesen az UEFA elnöke és francia. Márpedig a Les Bleus épp a Németországgal játszik felkészülési meccset. Egyébként a franciák szövetségi kapitánya is tisztában van az erőviszonyokkal, nem volt ezt állítani: “szerdai ellenfelünk a világ egyik legjobb válogatottja”. Ezek után blődség lenne a franciákra fogadni, főleg, hogy a felkészülési meccset Brémában rendezik. 
Ami viszont mégis a kékek mellett szól, az az, hogy a Nationalelfből sérülés miatt öt kezdő is hiányozni fog: Lahm, Schweinsteiger, Götze, Podolski és Mertesacker. Sőt, ők nem csak kezdők, de kulcsemberek is. A vendégeknél Benzema és Rémy maródi, és közülük is csak a Real támadója stabil csapattag.

Mertesackert Hummels, Götzét Özil pótolhatja, Lahmot, Podolskit és Schweinit viszont jóval nehezebb lesz. Az amúgy is rendkívül fiatal német gárda átlagéletkora tovább csökkent. Ám a németek már tíz mérkőzés óta nem kaptak ki, otthon zsinórban ötöt nyertek, a braziloknak és a hollandoknak is hármat gurítottak. Nagyon jók!
A franciák is kijutottak az Eb-re, Blanc-nal egyre jobbak, de még (?) messze vannak a világ-, és Európa-bajnok generációtól. Ez H.

1. Németország – Franciaország

H – Sportingbet: 1,70; Bwin: 1,65; Interwetten: 1,80; betfair: 1,78

Labdarúgás – válogatott mérkőzés
fogadási határidő: szerda, 20:45

2. Olaszország – USA

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,48; Interwetten: 1,50; betfair: 1,58

Labdarúgás – válogatott mérkőzés
fogadási határidő: szerda, 20:45
Szólj hozzá Te is!