Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug28

A kis Gladbachnak még túl nagy a BL

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

De Camargo

De Camargo

Világraszóló meglepetést okozott a Mönchengladbach tavasszal azzal, hogy valami csoda folytán befutott a negyedik helyre a Bundesligában. Így aztán indulhatott a Bajnokok Ligájában, persze selejteznie kell a főtáblára jutásért. Na most úgy néz ki, kicsit korai még a BL a kis Borussiának. Kijev.

A Dinamo Kijev mindig is igen jól nyomta helyi és nemzetközi szinten is, ott aztán van pénz és tapasztalat. Sokkal, de sokkal több, mint Mönchengladbachban, és ezt meg is mutatták a németeknek Jarmolenkóék. A Dinamo olyan klasszisokkal erősített, mint Miguel Veloso, Niko Kranjcar vagy Taye Taiwo. Emellett persze eleve volt már néhány válogatott játékosuk – Jarmolenko, Huszev, Ninkovics, Vukojevic – akikkel ugye a Sahtar mögött a második helyen végeztek a ligában. Úgy, hogy a 30 fordulóban mindössze egyszer szenvedtek vereséget. Azt az egy vereséget már most összeszedték az új idényben, de így is 6-0-1-el állnak. A formájukról meg mindent elárul, hogy 3-1-re nyertek a Borussia-Parkban. Plusz az előző körben oda-vissza leverték a Feyenoordot. Szóval az idegenbeli siker nem garancia arra, hogy otthon lazítani fognak az ukránok. 

A Gladbach is befektetett a nyáron, muszáj volt, hogy a BL-re készültek, vagy rosszabb esetben az Európa-ligára. Elveszítették Reust és Dantét, de jött egy-két nagy név: a holland válogatott Luuk de Jong, a svájci Granit Xhaka és a spanyol Álvaro Domínguez is játszott már hazája nemzeti csapatában. De még ez is kevés a Dinamo Kijev ellen.

1. Dinamo Kijev – Mönchengladbach

H – Betfair: 1,90; Sportingbet: 1,85; Bwin: 1,85; Interwetten: 1,85

Labdarúgás – Bajnokok Ligája, selejtező, visszavágó (1. m.: 3-1)
fogadási határidő: szerda, 20:45

2. Udinese – Sporting Braga

H – Betfair: 2,16; Sportingbet: 1,95; Bwin: 1,95; Interwetten: 1,85

Labdarúgás – Bajnokok Ligája, selejtező, visszavágó (1. m.: 1-1)
fogadási határidő: kedd, 20:45

3. Lille – FC Köbenhavn

H – Betfair: 1,46; Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,40; Interwetten: 1,40

Labdarúgás – Bajnokok Ligája, selejtező, visszavágó (1. m.: 0-1)
fogadási határidő: szerda, 20:45
Szólj hozzá Te is!