Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt07

A KTE bármire képes!

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

Csordás nem valószínű, hogy pályára lép szerdán

Már most ki lehet jelenteni, hogy az újonc Kecskemét bent fog maradni az elsőosztályban, sőt! Plusz még a Kupában is menetel Szivics mester csapata. Jók a lilák, na!

Tíz forduló pergett le a horrorisztikus izgalmakat hozó magyar bajnokságból, és az újonc Kecskemét 16 pontot begyűjtve a hatodik helyen áll. Ebből, a lilák játéka alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy tavasszal nem kell foglalkozniuk a kiesés gondolatával.
Az első hazai meccsükön még meg voltak illetődve cseppet, ezért a Paks elvitte mind a három pontot. A következő kecskeméti összecsapáson egy pont maradt otthon, azóta viszont mind a négy bajnokijukat behúzták a KTE pályán.

A Kupában most játszhatnak először a sajátjaik előtt, korábban a Jászberény és az ESMTK otthonában nyertek nagyon simán Csordásék. A REAC ellen egészen biztosan pihenni fog majd néhány fix kezdő játékos, de valószínűleg a rákospalotaiak sem a legjobbjaikkal állnak ki. Az alföldiek annyival jobbak, hogy minden körülmények között győzni fognak. Pláne, hogy kell az előny a visszavágóra!

A bőcsiek a Fradival tartják a lépést az NB II Keleti csoportjában, azonos pontszámmal áll a két gárda. A Kupában is meglepő eredményeket értek el a falusiak, hiszen kiütötték a Nyíregyházát, úgyhogy van rá sansz, h otthon ne kapjanak ki a vélhetően erősen tartalékos liláktól se. Akik mellesleg csak büntetőkkel tudták kiütni a Bőcsnél gyengébb Vecsést.

1. Kecskeméti TE – REAC

H – Sportingbet: 1,57

Labdarúgás – Magyar Kupa, nyolcaddöntő
fogadási határidő: szerda, 15.00

2. Bőcs – Újpest

D – Sportingbet: 3,40

Labdarúgás – Magyar Kupa, nyolcaddöntő
fogadási határidő: szerda, 17.30Hozzászólások
 • Habor október 09. 22:20 (#1) | Válaszolok

  Néhány pénteki esemény:

  Cambuur-Dordrecht H tippmix 1,60 (a hazai pályán gólerős Cambuur az idegenben mindössze 1 gólt szerzett Dordrecht ellen jó esély )

  Zwolle-FC Eindhoven H tippmix 1,44 (nagy meglepetés lenne a vendégek pontszerzése )

  Drogheda Utd.-Bohemians V tippmix 2,08 ( a rangadókat általában 1 góllal idegenben hozza a Bohemians )

  Cork City-Finn Harps H tippmix 1,40 ( a 10 pont büntetést kapott Cork így is harcban van a dobogóért )

  Wexford Youths-Dundalk V tippmix 1,67 ( a másodosztály éllovasa idegenben is gólerős a sereghajtók ellen )


Szólj hozzá Te is!