Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan25

A Liverpool egyetlen esélye!?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Suarez hiányát megérzi a Pool

Suarez hiányát megérzi a Pool

Nemzetközi kupába nem sikerült kvalifikálnia magát a Liverpoolnak és jelen állás szerint a következő sorozatban is csak maximum az El-ben villanthat. Kezd elmenni a vörös hajó, a Ligakupa viszont könnyen az övék lehet. Előny a visszavágó előtt, már csak elrontani lehet.

Nem kedvezett a sorsolás a két nagycsapatnak a Ligakupában, a Liverpool és a Manchester City egymás ellen kénytelen meccselni az elődöntőben. Mondhatjuk, mindenki meglepetésére, a Pool szerzett előnyt az első meccsen, hiszen az Etihad stadionban volt az első felvonás. Az első negyedórát nagyon megnyomta Dalglish gárdája, akkor legalább három gólt szerezhetett volna, de végül csak Gerrard talált be büntetőből. Ennek ellenére messze nincs lefutna a párharc, mivel a Manszur City erősebb gárda. És még mindig Suárez és Lucas Leiva nélkül játszik a Liverpool. (A City a két Tourét nélkülözi.)

Az viszont jó jel, hogy Boltonban simán kikapott a vörös brigád. Mármint nekik jó. Hogy miért? Mert már akkor erre a fontos elődöntőre készültek, a ‘Pool ugyanis a Carling Kupán kívül aligha nyerhet bármit is idén. A bajnoki után egyébként Kenny mester kikelt magából, mondván, aki nem képes minden ütközeten teljen lángon élni, akár távozhat is. Szerintem fel lesznek spannolva és egy remivel döntőbe jutnak.

1. Liverpool – Manchester City

D – Sportingbet: 3,20; Bwin: 3,40; bet-at-home.com: 3,20; betfair: 3,55

Labdarúgás – angol Ligakupa, visszavágó (1.m: 1-0)
fogadási határidő: szerda, 20:45

2. Egyenlítői-Guinea – Szenegál

V – Sportingbet: 1,70; Bwin: 1,67; bet-at-home.com: 1,65; betfair: 1,78

Labdarúgás – Afrika Nemzetek Kupája
fogadási határidő: szerda, 20:00
Szólj hozzá Te is!