Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept13

A Lyon verni szokta a Realt!

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

Egy éve nagy veréssel ment haza a Madrid Lyonból. Most masszívabb a Real!1. Lyon-Real Madrid

H – Tippmix: 2,20; Sportingbet: 2,40; Betandwin: 2,40

Labdarúgás – Bajnokok Ligája
fogadási határidő: szerda, 20.45

Ismét egy csoportba került a Lyon és a Real, ám ennek inkább a madridiak örülnek kevésbé. Az előző kiírásban ugyanis nagyon kikaptak Lyonban, mi több Madridban is csak egy 1-1-re futotta.

De az egy másik Real volt. A “Galaktikusok” név mára már eltűnt, és inkább szisztematikus munka dominál. És ez az új edzőnek, Capellónak köszönhető. Az olasz tréner posztra igazolt, megerősítve a védelmet. Elhozta magával Torinóból a világ legjobb középhátvédjét, Cannavarót, valamint a rendkívül hasznos labdaszerzőt, Emersont. A brazil mellé társat is talált Diarra személyében. A mali középpályás épp a Lyonból érkezett.
Az átigazolási szezon utolsó pillanataiban még elcserélte Baptistát Reyesre, így visszatérhetett a spanyol szélső szülőhazájába.
És mindjárt be is mutatkozhat az új csapatában. Úgy fest ugyanis, hogy Cassano helyett ő kezd a baloldalon.

A – lassan örökös – francia bajnok évről-évre erősebb, és most már a legmagasabb célokért szeretne küzdeni. Aulas elnök nem titkolja, hogy a BL-döntő a csapat célja. Ennek érdekében nagyon keményen kell harcolnia a szigorú elnöknek, hiszen minden évben szét akarják szedni a társaságot. Tavaly elengedte Essient, idén pedig Diarrát. Szemtelenül megkérte viszont az árukat (38 illetve 26 misi, euróban).
Persze mindig gondoskodott a pótlásról: ezen a nyáron Squillaci, Toulalan, Källström és Alou Diarra érkezett.

Így most már olyan erős és bő keret dolgozik Houllier mester kezei alatt, hogy bárkit képesek legyőzni. Még a Realt is, újra!

2. Bodö/Glimt-Manglerud Star

H – Tippmix: x; Sportingbet: 1,35; Betandwin: 1,30

Labdarúgás – norvég 2. bajnokság
fogadási határidő: szerda, 18.00

A harmadik helyen álló a 14-et fogadja. Fix egyes!Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!