Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt22

A MU lehet Benítez “gyilkosa”

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

A Man. United "lefejezheti" Benítezt

A Man. United "lefejezheti" Benítezt

Nemrég hosszabbították meg 2014-ig a Liverpool menedzserének, Rafa Beníteznek a kontraktusát, ám azóta rég nem látott mélységekbe süllyedt az LFC – egymás után négyszer kaptak ki a “vörösök”. És nagyon könnyen meglehet az ötödik is, hiszen a hétvégén a Man. United lesz az ellenfél.

„Tökéletesen elégedettek vagyunk a munkájával. Az utóbbi időben elért eredmények természetesen csalódást okoztak mindenkinek, de összetartunk” – jelentette ki a klub társtulajdonosa, George Gillett a Lyon elleni vereség után. De azért ne vegyünk rá mérget, hogy ha a “vörös ördögök” is lenyomják a ‘Poolt, akkor semmisé válik a mester új szerződése. Márpedig Fernando Torres és Gerrard nélkül a Liverpool nem világverő csapat, de még angol szinten is középszerű. Amióta a két klasszis sérült, teljesen impotens az együttes, négy meccset bukott zsinórban. És mivel a Manchester elleni szuperrangadón sem valószínű, hogy a menedzser rendelkezésére állnak, nagy bajba kerülhet a spanyol. A két játékos intenzív kezelés alatt áll, vasárnapig még megkaphatják a zöld lámpát és ott lehetnek a pályán. Glen Johnson is kihagyta a Lyon elleni meccset, de ő biztosan felépül a hétvégére.

A MU, ha nehezen is, de nyerni tudott Moszkvában, pedig roppant tartalékos volt: Evra, Rooney, Fletcher, Giggs és Pak is otthon maradt, de ne legyen kétségünk, közülük majd’ mindegyik felépül “súlyos” sérüléséből. Kegyetlenül erős a MU, az előző tizenegy meccsén 10-1-0-ás mérleget produkált. A csapatok jelenlegi állapotában még az Anfielden is Ferguson csapata a favorit. De nehéz elképzelni azt is, hogy öt meccset veszítsen gyors egymásutánban a Liverpool, ezért maradjunk egy közel sem békés ikszben.

1. Liverpool – Manchester United

D – Sportingbet: 3,10; Bwin: 3,20; interwetten: 3,20

Labdarúgás – Premier League, 10. forduló
fogadási határidő: vasárnap, 15.00

2. Tottenham – Stoke City

H – Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,45; interwetten: 1,45

Labdarúgás – Premier League, 10. forduló
fogadási határidő: szombat, 16.00

3. Manchester City – Fulham

H – Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,45; interwetten: 1,40

Labdarúgás – Premier League, 10. forduló
fogadási határidő: vasárnap, 16.00Hozzászólások
 • Rudy 17 október 23. 18:07 (#1) | Válaszolok

  egy kis tippmix:

  Hannover-Stuttgart V 2.43
  Bochum-Bremen D 3.35
  Fiorentina-Napoli D 3.10
  Wolverhampton-Aston Villa D 3.25
  Schalke-Hamburg V 3.00
  Liverpool-Manchester United V 2.40


Szólj hozzá Te is!