Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt12

A Nati egypontos küldetése

 Online sportfogadás-esélyek 3 hozzászólás

Svájcnak egy pont kell a vb-hez

Svájcnak egy pont kell a vb-hez

Szerdán lezárul a világbajnoki selejtezők európai része, egészen pontosan a csoportkör. A legtöbb kérdésre már megkaptuk a választ, alig akad már olyan párharc, ahol komoly tét forog kockán. Vagy, ha igen, akkor meg annyira egyértelmű a kimenetel, hogy csak veszíthetünk rajta.

De azért persze találtam olyan mérkőzést, melyre talán érdemes feldobni pár ezrest. Például Svájc győzelmére, hiszen a Nati még nem jutott ki a világbajnokságra, de csak egy pontnyira van ettől. Otthon, Izrael ellen kellene megszerezni ezt a pontot, ami lássuk be, teljesíthető feladatnak tűnik. Ottmar Hitzfeld csapata botrányosan kezdte meg selejtezőt, egy izraeli remi után ugyanis hazai pályán kapott ki Luxemburgtól! Ekkor kevesen gondolták, hogy végül magabiztosan megnyerhetik a csoportot. Márpedig jelenleg három pont az előnyük a hellénekkel szemben, vagyis még akár egy vereséggel is meglehet a kvalifikáció.

De persze ilyen forgatókönyv nem létezik “csokiországban”, a tiszteletbeli svájci mester sem ismer lazsálást, nekik itt bizony nyerni kell! Freiék formáját vizsgálva kicsit túlzó az 1.75-ös odds, hiszen az előző hét fordulóban 6-1-0-ás mérleget villantottak. Otthon is hozták az előző három meccsüket, mindenkinek két gólt elhelyezve. Szeptember elején a nagy ellenfél görögöket intézték el 2-0-ra. Csakhogy nem készülhetnek gálameccsre, mert Izrael még odaérhet a második, vagyis pótselejtezős helyre. Az ázsiai gárda mindössze két ponttal van lemaradva Görögországtól, tehát akár még… csakhogy Rehhagel csapata Luxemburgot fogadja… Izrael egyébiránt csak egyszer szenvedett vereséget idegenben: Athénben.

1. Svájc – Izrael

H – Sportingbet: 1,75; Bwin: 1,70; interwetten: 1,75

Labdarúgás – világbajnoki selejtező, Európa, 2. csop.
fogadási határidő: szerda, 20.00

2. Lettország – Moldova

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,45; interwetten: 1,45

Labdarúgás – világbajnoki selejtező, Európa, 2. csop.
fogadási határidő: szerda, 20.00

3. Franciaország – Ausztria

H – Sportingbet: 1,30; Bwin: 1,30; interwetten: 1,35

Labdarúgás – világbajnoki selejtező, Európa, 8. csop.
fogadási határidő: szerda, 20.00Hozzászólások
 • Firestarter október 12. 20:17 (#1) | Válaszolok

  Dánia – Magyarország
  Dupla esély : X2 2,40
  Dánia a svédek ellen se nagyon akart focizni, pedig akkor még ki se jutottak..
  Mi meg nem kapunk ki 4x zsinórban
  Ti mit gondoltok ??

 • jano47 október 12. 20:28 (#2) | Válaszolok

  :o Egészen más lesz a két mérkőzés a dánok taktikáját illetően.
  A svéd egy akaratos, győzni akaró csapat volt.
  A magyarok egy letört, csalódott társaságot fognak alkotni. Nem hiszem, hogy van az az edző aki ilyen hangulatkörnyezetben (média, szurkolók, szakemberek) ütőképes társaságot tudna a pályára küldeni.

  Egy reményt látok (halványat ugyan), hogy a dánok olyan felszabadultak lesznek, hogy elkönnyelműsködik a meccset, a magyar fiúkban meg fellángol a csakazértis virtusa. Mindennek azonban valószínűleg nem sok köze lesz a precízen kidolgozott és betartott taktikához.

 • jano47 október 12. 20:29 (#3) | Válaszolok

  :O LEMARADT A LÉNYEG: 1X-et tippelek.


Szólj hozzá Te is!