Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún20

A németek mázlisták és nagyon jók – Eb-tipp

 Euro 2012, Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Az érezhető volt, hogy a német válogatott továbbjut a B jelű halálcsoportból, nagyon együtt van Löw együttese és tud nyerni. És az is sejthető, hogy ha lett volna kívánságlista, kivel szeretnének játszani a negyeddöntőben az A-csoportból, a görögökre böknek rá. Akik persze valahogy tovább is vánszorogtak. Fix.

Németország három győzelemmel, nem tartalékolva lazán behúzta a halálcsoportot – meggyőző Joachim Löw brigádja, továbbra is az egyik legesélyesebb a végső sikerre. A negyeddöntő párosítása is nekik kedvez, noha a görögöket fatális hiba lenne félvállról venni, a minőség egyértelműen felül fog kerekedni. Az A-csoport volt a leggyengébb, a cseh, lengyel és orosz válogatott mellett tudott érvényesülni a bekkelő, harcoló nagyszívű hellén taktika, de a Nationalelf annyira erősebb, jobb focit játszik, hogy nem létezik, hogy ne jusson tovább. 
A görögöket még az is sújtja, hogy Holevasz és Karagunisz eltiltás miatt nem léphet pályára a gdanski negyeddöntőben. A németek viszont legjobb csapatukkal, önbizalomtól duzzadva repültek át Lengyelországba. Öt gól lőttek, kettőt kaptak a fehér-feketék, Mario Gómez az első két fordulóban három gól jegyzett a háromból, gyakorlatilag továbblőtte csapatát. Folytatja az 1/1-es mérlegét, a selejtezőben hat meccsen hatszor volt eredményes. Mats Hummels az Eb egyik, ha nem a legjobb védője, Mesut Özil pedig lubickol. Akár hendikep is.

A csütörtöki meccsen viszont meglepetést várok, ha egyáltalán annak számít, hogy Portugália nem tudja legyőzni a egyre jobb cseheket. Mármint a kilencven perc alatt. A többi nem ránk tartozik, a rendes játékidő viszont nem lesz elég a luzitánoknak, hogy többet lőjenek.  A csehek négyet kaptak az oroszoktól, de összekaparták magukat és a következő 180 percben csak egyet. Pilar és Jiracek remekel, de Cé Ronaldo is belelendült. Lesz gól.

1. Németország – Görögország

H – Betfair: 1,37; Sportingbet: 1,33; Bwin: 1,33; Interwetten: 1,40

Labdarúgás – Európa-bajnokság, negyeddöntő, Gdansk
fogadási határidő: péntek, 20:45

2. Csehország – Portugália

D – Betfair: 3,70; Sportingbet: 3,50; Bwin: 3,60; Interwetten: 3,50

Labdarúgás – Európa-bajnokság, negyeddöntő, Varsó
fogadási határidő: csütörtök, 20:45
Szólj hozzá Te is!