Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún09

A Zaragoza kezében a bajnoki cím!?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Két fordulóval a bajnokság vége előtt azonos pontszámmal áll a Real és a Barca. A Zaragoza most közbeléphet!
1. Real Zaragoza – Real Madrid

D – bet-at-home: 3,75; Sportingbet: 3,80; Bwin: 4,00

Labdarúgás – spanyol bajnokság
fogadási határidő: szombat, 21.00

Ha van csapat, amelyik (a bajnoki címre törőkön kívül) képes legyőzni bárkit otthon, az a Zaragoza. Militóék most akár a bajnoki címről is dönthetnek, hiszen, ha pontot vagy pontokat szereznek a Real Madrid ellen, akkor vélhetően a Barcelona lesz a bajnok.

Az szinte biztosnak tűnik, hogy most szombaton eldől a bajnoki cím. Az utolsó fordulóban már nem valószínű, hogy valamelyik csapat is bukik. A Madrid a Mallorcát fogadja majd, míg Decoék Tarragonában játszanak.
A Real zsinórban hat meccset nyert, ezzel a legjobb formában lévő csapat. Ám, ha Zaragozában nem sikerül nyerniük Rauléknak, senkit sem fog érdekelni a sorozat.

A Zaragoza közel sincs ilyen jó formában: az elmúlt öt meccsükből csak egyet nyertek meg Aimarék. De még ez sem nyugtatja meg a Real híveit, ugyanis december közepe óta nem kapott ki a Romaredában a kék-fehér alakulat. Ez tízmeccses veretlenséget jelent. És az sem segíti Beckhaméket, hogy a Zaragoznak kellenek a pontok az UEFA-kupa-indulást érő helyhez.
És ha már szóba került az angol középpályás, meg kell említenünk, hogy megsérült Észtországban, így kérdéses a játéka. Ám mivel a legjobb formában lévő madridi, ezért egyáltalán ne lepődjünk meg, ha ott lesz a pályán.

A Zaragoza hazai mérlege önmagáért beszél, úgy gondoljuk, hogy nem tud nyerni Capello csapata, ami a bajnoki címbe kerül. Az utóbbi két zaragózai mérkőzésükön összesen egy pontot szerzett a fővárosi csapat.

2. Atletico Madrid-Celta Vigo

H – bet-at-home: 1,65; Sportingbet: 1,66; Bwin: 1,60

Labdarúgás – spanyol bajnokság
fogadási határidő: szombat, 21.00

Az Atlético mindenképpen ki szeretne jutni a nemzetközi porondra, amihez nyernie kell. Sikerülni is fog a Celta ellen, ami egyben a vigóiak kiesését fogja jelenteni.
Szólj hozzá Te is!