Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan04

Aki nem lép egyszerre…

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Rooney-t másnaposság miatt megbüntette Sir Alex

Rooney-t másnaposság miatt megbüntette Sir Alex

Az óév utolsó napján öt sima siker után az Old Traffordon kapott felettébb váratlan jobb horgot a Manchester United, azonban megúszta komolyabb károk nélkül, mivel városi és egyben legfőbb bajnoki riválisa, a City az új év első napján veszített három pontot Sunderlandben. Most a világoskékek ismét győztek, az MU-n tehát a sor.

Kilenc veretlenül megvívott bajnoki után várta a Manchester United a Blackburn együttesét egy kis óévbúcsúztató piknikre. Mivel az utolsó négy bajnoki meccsén tizenhat gólt lőve könnyedén zsákolt be 12 pontot az ördögi gárda, aligha várt bárki is meglepetést. Ehelyett ötven perc játék után 0-2 állt az eredményjelzőn, ami még akkor is elfogadhatatlan, ha tudjuk, kamionnyi hiányzója volt Fergusonnal. A vége 2-3 lett. Vidics és Fletcher Newcastle-ban sem fog pályára lépni, de a Wayne Rooney, Rio Ferdinand, Ryan Giggs trió visszatérhet. Kevesen örülhetnek ennek a hírnek a “szarkáknál”. De attól sem repesnek Newcastle-upon-Tyne-ban, hogy a kiválóan startoló fekete-fehér sereg erősen hanyatlóban van – novemberben valami megtört és az utolsó nyolc körben csak egyszer, a fullgyenge Bolton ellen sikerült győznie. Az előző három hazai ütközeten egy szerzett pont és hat kapott gól a mérleg. Mivel a United zsinórban öt idegenbeli bajnoki húzott be, mégpedig kapott gól nélkül, nem kérdés, mire kell fogadnunk! A City lépett, az MU követi.

Az Everton négy forduló óta veretlen és az előző nyolc bajnokiján egyszer sem kapott egynél több gólt! Mivel novemberben Boltonban is nyerni tudtak a liverpooli kékek, nem hiszem, hogy érdemes lenne ellenük fogadni. De sok találatra nem érdemes pénzt tenni.

1. Newcastle United – Manchester United

V – Sportingbet: 1,70; Bwin: 1,67; bet-at-home.com: 1,70; betfair: 1,73

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szerda, 21:00

2. Everton – Bolton

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,45; bet-at-home.com: 1,45; betfair: 1,52

Labdarúgás – Premier League
fogadási határidő: szerda, 21:00
Szólj hozzá Te is!