Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov13

Alig várja a Mladá a téli szünetet

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

Teljesen szétesett a tavalyi ezüstérmes Boleslav. Soknak tűnik a kettős megterhelés!1. Mladá Boleslav-Siad Most

H – Tippmix: 1,40; Sportingbet: 1,45; Betandwin: 1,40

Labdarúgás – cseh bajnokság
fogadási határidő: hétfő, 17.15

Zsinórban háromszor veszített a bajnokságban a Mladá, amire közel három éve nem volt példa. Ráadásul közben a Panathinaikosz ellen is veszítettek, tehát egy négyes vereség-szériával állunk szemben. Ehhez képest elég szerényen fizetik a Mladá győzelmét. Vélhetően azért, mert végül is a tavalyi ezüstérmesről van szó, aki az UEFA-kupa csoportkörében vitézkedik. Egyébként itt van a kutya elásva. A Mladá kerete nem elég széles ahhoz, hogy két lovat üljön meg egyszerre. Így most beestek a két szék közé.

No, de hagyjuk a idétlen képzavarokat! A lényeg, hogy Peckáék 8-1-1-el álltak a bajnokság élén a sorozat előtt. Hazai pályán, a Méstsky stadionban október végéig, a legutóbbi meccsükig veretlenek voltak. A Slavia megtörte ezt a sorozatot, de még így is jó a mérlegük: 5-1-1.
A Most még nem nyert idegenben (0-4-3), de képes bárhonnan elhozni egy pontot.
Most nem fog a Most.

2. Waterford-Derry City

V – Tippmix: 1,35; Sportingbet: 1,45; Betandwin: 1,35

Labdarúgás – cseh bajnokság
fogadási határidő: hétfő, 20.15

Írországban már a bajnoki cím a tét! Két fordulóval a vége előtt hat pont a Derry hátránya a Shelbourne-nel szemben. Többet nem hibázhat a City, persze, ha így lesz, sem lesz bajnok. De megpróbálja. A tök utolsó Waterford otthonában egyébként, akkor sem bukna el, ha nem a bajnoki cím lenne a cél.Hozzászólások
  • tomcsi november 14. 10:04 (#1) | Válaszolok

    Örülök ezeknek a király kommenteknek! Nagyon jó, hogy vannak emberek, akik ennyire ráérnek! Mondjuk biztos neki is szüksége van viagrára, és ezzel leplezi az impotenciáját! Javaslom, hogy valami nővel vezesd le a fölösleges energiádat! Oszi ezt neked írom, csak így tovább, nagyon jók voltak a tippek mostanában!


Szólj hozzá Te is!