Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj27

Amíg Európa készül az Eb-re, Anglia lötyög

 Online sportfogadás-esélyek 6 hozzászólás

Capello, az új “angol” hadvezér Már mindenki Eb-lázban ég, élesítik a fegyvereiket a kijutott válogatottak, a szegény angolok meg lötyögnek egyet az USA elleni „sörmeccsen”. A foci őshazája, a BL-döntőt adó két gárda otthona, Anglia nem az Eb-re készül!

Persze nem legyen kétségünk, hogy Fabio Capello, az év elején kinevezett szövetségi kapitány minden meccsét meg akar nyerni, pláne hazai pályán. Mármint az angoloknak hazai pályán nem a talján mesternek…
A vb-selejtezőre készülő Anglia februárban, Capello debütálásán vért pisilve ugyan, de legyűrte Svájcot, ám a szigorú tréner második mérkőzésén máris megszületett az első veresége: 1-0-ra kikaptak Párizsban.

Most ismét a Wembleyben játszanak Gerrardék, egy nagyjából Svájc-szintű gárdával, az USA-val. Nehéz elképzelni, hogy túl fitt lenne a keret zöme, hiszen Rio Ferdinand, Brown, Lampard, Rooney, Joe és Ashley Cole, valamint Hargreaves ugye még játszott BL-döntőt.
De azért Capello kisajtolja belőlük a győzelmet.

A hollandok meg már a végső kerettel dolgoznak (még egy fő távozik), ott mindenki a kezdőbe szeretne kerülni. Ez Ukrajna ellen is látszott, alaposan elpáholták Sevcsenkóékat.

1. Anglia – USA

H – Sportingbet: 1,45; Bwin: 1,60; bet-at-home: 1,50

Labdarúgás – felkészülési mérkőzés
fogadási határidő: szerda, 21.00

2. Hollandia – Dánia

H – Sportingbet: 1,62; Bwin: 1,80; bet-at-home: 1,70

Labdarúgás – felkészülési mérkőzés
fogadási határidő: csütörtök, 20.00Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!