Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
márc14

Angolmestesítési akció olasz módra

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Lavezzi és Cavani leverte a Chelsea-t

Lavezzi és Cavani leverte a Chelsea-t

A világ legerősebbnek tartott bajnoksága, a Premier League már csak egyetlen csapattal képviselteti magát a Bajnokok Ligájában, de a Chelsea is kétgólos hátrányban várhatja a visszavágót. Nem lesz angol klub a legjobb nyolc között? A Napoli angoltalaníthat.

Az angol bajnokság első négy helyén álló együttes már nincs jelen a Bajnokok Ligájában, az ötödiken pironkodó, már edzőt is váltó Chelsea még él, de már fuldoklik. Nápolyban 3-1-re, elég simán kikaptak a londoniak, pedig Mata találatával még ők vezettek. Lavezzi két, és Cavani gólja viszont a szakadék szélére állította Abramovics játékszerét, a Stamford Bridge-en egy laza mozdulattal bele is lökhetik. Márpedig a Napoli jelen állapotában aligha fog simán kikapni. Zsinórban hat meccset nyertek Mazzarri fiai, és csak két gólt kaptak eközben. A BL-ben egyik idegenbeli eredményükkel sem esnének ki, Manchesterben 1-1-re végeztek a Cityvel, Münchenben 3-2-re kaptak ki, Villarrealban 2-0-ra nyertek. 

Az ideiglenesen(?) kispadra kerülő Roberto Di Matteo a teljes kerettel számolhat, akárcsak az olasz tréner. Legalább nem ezen múlik majd. A Chelsea otthon azért a győzelemre esélyes, de sanszos, hogy nem marad angol a legjobbak között.
A Real Madrid meg, ha nem is bayernesen, barcásan, de szétszedi a CSZKA-t. Hendikep H.

1. Chelsea – SSC Napoli

H – Sportingbet: 1,75; Bwin: 1,75; Interwetten: 1,75; betfair: 1,72

Labdarúgás – Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó (1.m.: 1-3)
fogadási határidő: szerda, 20:45

2. (0-1) Real Madrid – CSZKA Moszkva

H – Sportingbet: 1,11 (sima); Bwin: 1,30 (1,78); Interwetten: 1,35 (1,70); betfair: x

Labdarúgás – Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó (1.m.: 1-1)
fogadási határidő: szerda, 20:45
Szólj hozzá Te is!