Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov08

Az első ‘gladbachi remi?

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

Még nem remizett senkivel a Mönchengladbach, lehet, hogy most megtörik a sorozat!
1. Mönchengladbach-Schalke 04

D – Tippmix: 2,70; Sportingbet: 3,25; Betandwin: 3,10

Labdarúgás – német bajnokság
fogadási határidő: szerda, 20.00

Komoly esély van rá, hogy meglesz az első döntetlenje a Gladbachnak. Bár amilyen formában vannak, lehet, hogy inkább a második hazai vereség következik. Egészen szépen kezdtek Neuvillék a bajnokságban, vagy mondjuk inkább, hogy otthon. A Borussia Parkban megnyerték az első három meccsüket, amire csak kevesen voltak képesek a ligában. Aztán viszont kipukkantak, jött zsinórban három vereség, közte a hazai 0-2 a Bayer ellen. Ez nem valószínű, hogy jót tett a zöld-fekete lelkeknek, hisz idegenben is csak magukat elveretni jártak.
Szóval az most a kérdés, hogy merre billen el a Gladbach: megkezdődik a teljes zuhanás, vagy legalább a hazai pálya varázsa megmarad.

Mindenesetre nem lesz könnyű dolguk, mert a Schalke klasszisokkal jobb csapat. Jelenleg a negyedik helyen állnak a “királykékek”, de több van bennük. Főleg az idegenbeli indexen van mit javítani, hisz a 2-0-3 elég gyér. Ebből látható, hogy az iksz náluk is tabu, vagyis elvileg csekély az esély a pontosztozkodásra. Talán pont ezért gondolom, hogy az lesz! Meg azért, mert az előző szezonban (is?) 0-0 lett az eredmény.

Mindkét oldalon lesznek fontos hiányzók: a hazaiaknál Jansen, Svensson, Helveg, Daems, Svärd és Bögelund, míg a vendégeknél Asamoah, Lincoln és Ernst sérült.

2. (0-1) Bayern München-Hannover

H – Tippmix: 1,50; Sportingbet: 1,60; Betandwin: 1,57

Labdarúgás – német bajnokság
fogadási határidő: szerda, 20.00Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!