Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan12

Az első igazi rangadó

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Martins felépült és ott lesz az Egyiptom elleni kezdőben

Martins felépült és ott lesz az Egyiptom elleni kezdőben

Három mérkőzésen már túl vagyunk az Afrikai Nemzetek Kupáján, de az első igazi csúcsrangadó kedden következik. Az Angola-Mali meccs izgalmait nehéz lesz felül múlni, ám a csapatok erőssége szempontjából az Egyiptom-Nigéria meccset kár lenne kihagyni.

Tegnap láthattuk a kontinens talán legerősebb válogatottját, Elefántcsontpartot, ahogy szenvedett Burkina Faso ellen. Kedden megnézhetjük az előző két kiírás győztesét, mely lemaradt a világbajnokságról. Valamint a klasszisokkal teletűzdelt Nigériát. Igen, nyugodtan mondhatjuk, hogy sztárok játszanak a Zöld Sasoknál: Taiwo, Obi Mikel, Yobo, Yakubu, Martins vagy épp Kanu Európa legerősebb bajnokságaiban vitézkedő csapatokban játszanak meghatározó szerepet. És most még csapatként is funkcionál Nigéria, ami azért korábban nemigen volt jellemző. Egyiptom ebből a szempontból abszolút az élen járt, sokkal kevesebb a kiemelkedő képességű labdarúgója, de fegyelmezett, taktikus és hatékony stílus jellemezte. Ám most Algériával szemben lemaradt a világbajnokságról, ami egyrést komoly törés lehet, másrészről viszont itt a lehetőség némi kozmetikázásra.

Mindkét válogatott elégedett lehet a formájával, még a meglepő egyiptomi fiaskó ellenére is. Nigéria veretlenül tudta le a 2009-es évet! Mondom én, hogy valami nagyon alakul arrafelé. Immáron 11 meccsre nyúlt a veretlenség, többek közt nyertek Franciaországban a zöldek, de Írországban sem kaptak ki. A vb-selejtezőt 9-3-0-as mérleggel tudták le Martinsék. Ugye senkinek sincs kétsége, hogy partiban lesznek Egyiptommal? Sőt!

A Fáraók Algériától kétszer is kikaptak, sőt Malawiban is, de még otthon is hullajtottak el pontokat. Érdekes meccs lesz, két stílus találkozik. Úgy érzem, nem bírnak majd egymással a felek.

1. Egyiptom – Nigéria

D – Sportingbet: 3,10; Bwin: 3,20; interwetten: 3,10

Labdarúgás – Afrikai Nemzetek Kupája, C-csoport
fogadási határidő: kedd, 17.00

2. Kamerun – Gabon

H – Sportingbet: 1,363; Bwin: 1,40; interwetten: 1,45

Labdarúgás – Afrikai Nemzetek Kupája, D-csoport
fogadási határidő: szerda, 17.00
Szólj hozzá Te is!