Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún11

Az oroszok átmasíroznak Lengyelországon – Eb-tipp

 Euro 2012, Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Természetesen csak képletes a masírozás és nem is feltétlenül a keddi meccsre gondolok, sokkal inkább a csoportra. Legyőzik ugyan a hazaiakat is, de akkora verést nem mér rájuk a szbornaja, mint a csehekre. Advocaat csapata szenzációsan játszott, de vártuk is, hogy övék lehet az A-csoport. Jó odds!

Egy négyest rámolt Oroszország az általunk is legyőzött cseheknek, akik a látszat ellenére közel sem olyan rosszak. Nem is kapnak ki a görögöktől. Csakhogy a ruszkik idén is kiváló csapattal és remek kapitánnyal jöttek, a négy évvel ezelőtti dobogó nem kicsúszott eredmény volt. A cseheket olyan könnyedén intézték el, hogy a négy lőtt gól teljesen reális volt, sőt, Kerzsakovnak még emellett is volt néhány ordító helyzete. Dzsagojev kettőt lőtt, a fiatal középpályásra rá fog repülni néhány gazdag klub, de Arsavinnak is volt kedve játszani. A Gyenyiszov, Zirjanov, Sirokov fedezettsor nagyon sokat robotolt, a húszperces lengyeleket otthon is elintézik. 

A polákok iszonyúan jól nyitottak, húsz percig azt hittük, a torna meglepetéscsapatát látjuk, aztán Lewandowski gólja után levonultak a pályáról. Az emberelőnyből sem ők jöttek ki jól, a hellének átvették az irányítást, teljesen érthetetlen volt, amit műveltek. Na az oroszok ellen ennél jobb játék is kevés lesz, az Eb legnagyobb presztízsű meccsét Oroszország nyeri.

A portugálok meg a kiesés szélére sodródnak, a dánok már megverték őket a selejtezőben, akik most a hollandokat is megfricskázták, nem kapnak ki Cééktől sem. CR7 a németek elleni teljesítményével ismét égette magát nemzeti mezben, nem lesz ebből aranylabda…
Én megnyomnék egy D-t.

Ui: aki még időben olvassa, toljon fel némi pénzt a francia győzelemre Anglia ellen!

1. Lengyelország – Oroszország

V – Betfair: 2,42; Sportingbet: 2,35; Bwin: 2,25; Interwetten: 2,30

Labdarúgás – Európa-bajnokság, B-csoport; Varsó
fogadási határidő: kedd, 20:45

2. Dánia – Portugália

D – Betfair: 3,55; Sportingbet: 3,40; Bwin: 3,40; Interwetten: 3,50

Labdarúgás – Európa-bajnokság, B-csoport; Lviv
fogadási határidő: szerda, 18:00
Szólj hozzá Te is!