Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún18

Az oroszokkal is megcsinálja Hiddink?

 Eb-tippjáték, Online sportfogadás-esélyek 6 hozzászólás

Pavljucsenko ősztől már barcelonai lehet Eddig majd’ mindenhol csodát tett a holland edző, Guus Hiddink, most ugyanerre készül az oroszokkal is. A továbbjutás már kiváló eredmény lenne, és ettől már csak egy győzelemnyire vannak. És akkor jöhet Hollandia!

Először a görög-spanyol „edzőmeccsel” kezdeném. Spanyolország már csoportelső, ők már az olaszok elleni negyeddöntőre készülnek. Így, hasonlóan a többi éllovashoz, a tartalékcsapattal játszanak majd. Aragonés sem kockáztat, de hát ki az, aki máshogy cselekedne. Tehát, akik eddig a padon ültek, most mozognak egy kicsit, és ha már lehetőséget kapnak, megpróbálnak bizonyítani. Fabregas, Xabi Alonso, Sergio Garcia, Güiza, vagy Fernando Navarro sok csapatban kezdő lenne.
Görögország címvédőként szégyenszemre még pont nélkül áll, sőt Hariszteaszék még gólt sem voltak képesek lőni. És most, hogy más kiestek, még le is eresztenek picit. Így aztán kikapnak a tartalékos seleccióntól is.

A ki-ki meccsen bezzeg szétszedik majd egymást a csapatok. Oroszországnak és a szomszédjának, Svédországnak is három pontja van, ám a háromkoronásoknak sokkal jobb a gólkülönbségük. Vagyis Ibrahimovicénak jó lesz egy remi is. Márpedig, ha valamit, hát védekezni azt nagyon tudnak. Még a spanyolok ellen is majdnem kibekkeltél a mérkőzést.

A szbornajának tehát támadnia kell, és ebben hatalmas segítség lesz az Eb-n először pályára lépő Arsavin. A Zenit irányítója az első két meccsen csak szurkoló lehetett, most azonban már Hiddink rendelkezésére áll. Meglepő lenne, ha nem küldené harcba a mester. A sérült Pogrebnjak hiányában most a Barca által is szemmel tartott Pavljucsenkót tömheti labdával a villámléptű Andrej. Hát nem lesz könnyű dolga Mellbergéknek.

A másik oldalon természetesen az ördögi Zlatantól várják a gólt, gólokat, és eddig nem is lehet panasz a bosnyák származású óriásra. Mindkét meccsen lőtt gólt. Térdsérülése ellenére most is pályán lesz. Ezért svéd győzelmet várok. Na jó, nem csak ezért, hanem, mert szervezettebb, rutinosabb csapatnak tartom Svédországot.
Persze ne feledjük, Hiddink Dél-Koreát is messzire jutatta! És arra aztán senki sem számított.

1. Görögország-Spanyolország
18/06/2008 20:45

Tippek.com tipp: vendég 1,65-os szorzó

2. Oroszország-Svédország
18/06/2008 20:45

Tippek.com tipp: vendég 2,60-es szorzó

Játékszabályok, játék menete

Regisztráljon most a Sportingbetre!Hozzászólások
 • oszi június 18. 21:22 (#1) | Válaszolok

  állati jók most az oroszok! ezzel a játékkal még a hollandok ellen is lenne esélyük

 • vargadalma június 18. 21:36 (#2) | Válaszolok

  mint szunyognak a tapsviharban(de a hollandok nem a svédek)

 • béna június 18. 23:57 (#3) | Válaszolok

  Biztos hülye vagyok, de hogy tudok részt venni a tippjátékban ? Mármint hol lehet tippelni ?

 • Tippek.com június 19. 09:33 (#4) | Válaszolok

  béna: épp most zárul le a játék első része. De kezdődik a második! most épp nincs mire tippelni, úgyhogy nem vagy hülye :-) , de hamarosan kint lesz az első negyeddöntő! Addig is olvasd el a játék menetét, meg a szabályokat!

 • Izolder június 19. 18:15 (#5) | Válaszolok

  Én elhűlve néztem a meccset, az Oroszok nagyon kenik a zsugát.Ez az Arsavin is konyít a focihoz azért..Nagyon meleg lesz a pite a Hollandoknak!

 • euroaron június 19. 21:51 (#6) | Válaszolok

  ruszkik nagyon ráfeküdtek a fociakadémiákra, képzik a kis janicsárokat rendesen. még pár év, és jegyezni fogják őket a világban, magasan, nagyon magasan…


Szólj hozzá Te is!