Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún15

Az ukránok ellen talán több terük lesz Ribéryéknek – Eb-tipp

 Euro 2012, Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A D-csoport rangadója hatalmas csalódás volt, a tartalékos angolok ki akarták bekkelni a jó formában lévő franciák elleni meccset, ami végül jobban is sült el, mint amiben reménykedtek, hisz találtak egy fejes gólt. Az 1-1-nek a gallok örültek kevésbé, mert jobbak voltak, ám ők sem szakadtak meg. Ukrajna ellen meg kell.

A D-csoport egyelőre nem úgy alakul, ahogy arra számítani lehetett, noha arra lehetett számítani, hogy lesznek csoportok, ahol kissé összekuszálódnak a dolgok. Az Franciaország-Anglia rangadó döntetlenje várható volt, még akkor is, ha Blanc együttese most jobb. A briteknél rengeteg a hiányzó – Lampard, Barry, Rooney, Cahill, Wilshere, Bent – nem kockáztathattak a 22 meccs óta veretlen Franciaország ellen. Igen, másfél éve nem kaptak ki Llorisék, aligha az ukránok fogják ezt a sorozatot megtörni, Sevcsenko remeklése ellenére sem. Bár arra jó lesz figyelni, hogy az amúgy kegyetlenül jól bekkelő franciák (10 selejtezőn 4 kapott gól) elég amatőr gólt kaptak az angoloktól. Fejjel! Seva mindkétszer fejjel mattolta Isakssont. 

A kékeknél Nasrinak elég jól ment, Ribéry sem mozgott rosszul, de mindkettőben több van még, ha lesz területük. Márpedig az ukránok otthon, a fanatikusok előtt nem fognak foggal-körömmel védekezni. Legalábbis bízzunk benne és akkor simán megtehetjük a franciákat, akik azért jobban tudnak focizni, mint a hazaiak.
Úgy fest, Yann M’Vila felépült, a 21 éves szűrő Alou Diarrát szoríthatja ki a kezdőből, mivel Cabaye jól játszott. Tavaly nyáron 4-1-re győztek a franciák ugyanitt, Doneckban úgy, hogy Malouda, Ribéry és Benzema csak bő 20 percet játszott. Nasri meg ott sem volt.

1. Ukrajna – Franciaország

V – Betfair: 2,06; Sportingbet: 2,05; Bwin: 1,91; Interwetten: 2,10

Labdarúgás – Európa-bajnokság, D-csoport; Doneck
fogadási határidő: péntek, 18:00

2. Görögország – Oroszország

V – Betfair: 1,78; Sportingbet: 1,65; Bwin: 1,70; Interwetten: 1,80

Labdarúgás – Európa-bajnokság, A-csoport; Varsó
fogadási határidő: szombat, 20:45
Szólj hozzá Te is!