Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj07

Baromira unhatják egymást

 Online sportfogadás-esélyek 2 hozzászólás

A Hamburg nagyon közel került az UEFA-kupa-elődöntőhöz

Két héten belül harmadszor találkozik egymással a Hamburg és a Werder Bremen, most épp az UEFA-kupa elődöntőjének visszavágóján. És még mindig nincs vége: vasárnap lenyomnak még egy bajnokit is!

A DFB-kupa elődöntőjével kezdődött a két északi gárda közös utazása, aztán jött az UEFA-kupa elődöntőjének odavágója és most Hamburgban ismét randevúznak, hiszen jön a visszavágó. A hab a tortán a vasárnapi bajnoki lesz, de akkor a változatosság kedvéért Brémában néznek farkasszemet.
A nemzeti kupában a Werder örülhetett, miután tizenegyesrúgásokkal bejutottak a döntőbe. Az UEFA-kupa viszont a Hamburgnak kedvezett, Jol csapata 1-0-ra nyert a Weserstadionban. A mélynövésű Trochowski élete első fejes gólját szerezte azon a meccsen, amivel nagyon közel került a HSV a döntőhöz. Otthon ugyanis rendkívül masszív a Hamburg és ugye egy döntetlent is elég kihúzniuk Olicéknak.

Nézzük csak, mennyire is jók a saját pályájukon a hamburgiak: ebben az idényben mindössze kétszer szenvedtek vereséget! Az Ajax és a Wolfsburg volt képes elvinni mindhárom pontot. De ebből csak a “farkasok” ellen elszenvedett 1-3 jelentene most kiesést, mivel a hollandok “csak” 1-0-ra nyertek. Vagyis nálam a Hamburg a továbbjutó. És ezt egy döntetlennel fogják abszolválni. Megjegyzem, a Werder meglehetősen harmatos vendégként!

Az ukrán belharc a Sahtar továbbjutását ígéri, mert Kijevben egy nagyon értékes 1-1-et ért el. Ráadásul egészen kegyetlen Doneckban a narancsmezes alakulat: az előző tizenkét mérkőzését megnyerte. Az utóbbi 11-en gólt sem kapott!… Sahtar győzelemre teszek, ami elég jól is fizet!

1. Sahtar Doneck – Dinamo Kijev

H – Sportingbet: 2,10; Bwin: 2,05; interwetten: 2,10

Labdarúgás – UEFA-kupa, elődöntő, visszavágó (1. m: 1-1)
fogadási határidő: csütörtök, 18.30

2. Hamburg – Werder Bremen

D – Sportingbet: 3,30; Bwin: 3,35; interwetten: 3,30

Labdarúgás – UEFA-kupa, elődöntő, visszavágó (1. m: 1-0)
fogadási határidő: csütörtök, 20.45Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!