Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept11

Bemutatkozhat Máté is!

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Fülöp és Priskin után Máté is Premiershipes lehet1. Reading-Manchester City

D – Tippmix: 2,75; Sportingbet: 3,20; Betandwin: 3,15

Labdarúgás – angol bajnokság
fogadási határidő: hétfő, 21.00

A Ligabajnokságot utcahosszal megnyerő Reading két idegenbeli vereséggel és egy hazai győzelemmel kezdte a Premier League szereplését. Végül is ez nem számít túl gyengének egy újonctól.
A Madejski Stadionban (a tulaj magáról nevezte el…) a másodosztályban is ellenállhatatlanok voltak a kékek. Az első meccsüket még lebukták, aztán 22 fordulón keresztül nem találtak legyőzőre (19-3-1).

A csapat együtt maradt, és nem is igazoltak sok új arcot. Főleg a védelem megerősítése volt a célja Coppell mesternek. Érkezett is Sodje, Bikey, de la Cruz és a mi Máténk. A debreceni hátvéd volt mindközül a legdrágább, remélhetőleg így játszani is fog. Persze némi frissítés a támadóknál is elkelt, noha Kitson, Lita, Sidwell és Doyle is maradt, így megvették Szeolt a Wolvestól.

A városlakók 1-1-1-el kezdtek, ami több, mint amit várhattak, hiszen a Chelsea és az Arsenal is az ellenfél volt. A kékek le is győzték őket, azonban az Ágyúsokat elkapták otthon.
Elképzelhető, hogy könnyebb éve lesz a Citynek, mint tavaly (15. lett), mert elég jól sikerült az erősítés: Isaksson, Trabelszi, Hamann, Beasley, Dabo, Dickov és Corradi mind-mind kiváló focista.

Nem kap ki otthon most sem a Royals, egy-egy pontot jósolok mindkét oldalra.

2. Djurgarden-GAIS

H – Tippmix: 1,40; Sportingbet: 1,50; Betandwin: 1,43

Labdarúgás – svéd bajnokság
fogadási határidő: hétfő, 19.00
Szólj hozzá Te is!