Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug03

BL-visszavágók – Otthon, édes otthon

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

szétszedi egymást a Zürich (fekete) és a Standard (piros)

szétszedi egymást a Zürich (fekete) és a Standard (piros)

A Bajnokok Ligája selejtezőjének szerdai játéknapján a legtöbb mérkőzésen elképesztő izgalom várható, talán csak a Dinamo Zagreb, a Wisla Kraków és a Rubin Kazany lehet valamivel higgadtabb. Négy meccset ajánlunk. Bevállalod-e?

A Wisla Kraków Bulgáriában győzte le a helyi bajnok Liteksz Lovecset, fölénye már a párharc előtt sejthető volt, mostanra azt gondolom, a továbbjutás is eldőlt. A lengyel játékost csak nyomokban tartalmazó krakkói alakulat előnye birtokában nyugodtan várja a visszavágót és várja a szórványos bolgár rohamokat. És persze ez a játék képét is erőseb befolyásolja, a hazaiaknak bővel lesz területük az ellencsapásokra. Ebből egy-kettő góllal fog végződni, a lengyelek saját közönségük előtt is sikert fognak aratni.
A Sturm Graz is továbbjutásra áll, Grúziában értékes 1-1-es döntetlent ért el. Az osztrák aranyérmesnek könnyebb dolga lesz a Zesztafonival, mint a Videotonnal volt, nincs kétségem afelől, hogy legyőzi a grúz gárdát.

A Partizan-Genk párharcról már tettem említést, van egy olyan érzésem, hogy Belgrádban rendezik majd a forduló meccsét. A belga bajnok úgy szerzett előnyt az odavágón, hogy egyszer emberhátrányba is került, majd a 92. percben még 1-1 volt… Mindkét társaság tíz főre fogyatkozott, a két kiállított nem játszik a szerbiai visszavágón, de egyikük sem kerül emiatt hátrányba. A Partizan a bajnoksággal imponáló magabiztossággal szerepelt saját stadionjában, tizenöt mérkőzéséből tizenhármat győzelemmel zárt, 42 gólt lőtt és kilencet kapott.

Zürichben is szétkapják egymást a felek, a helyi FC idegenben lőtt góljával előnyben van a Standard Liège ellen. A nem bajnoki ágon szereplő két csapat nagyjából egészében azonos játékerőt képvisel, egyértelműen háromesélyes a mérkőzés. A Standard idegenben sem ijed meg saját árnyékától, a bajnoki rájátszságban az Anderlecht, a Gent és a Lokeren otthonából is hazaszállította a három pontot. Azonban Zürichben nyerni komoly kihívás – 11-6-1-s indexszel zárt a bajnokságban a FCZ. A Liége igen aktív idegenben is, ritka amikor nem lő gólt, az az érzésem, hogy a Stadion Letzigrundban is lesz belga-gól. A kérdés, hogy lesz-e válasz. A Tippek szerint lesz.

1. FC Zürich – Standard Liège

D – Sportingbet: 3,25; Bwin: 3,25; bet-at-home.com: 3,20

Labdarúgás – Bajnokok Ligája-selejtező, 3. forduló, visszavágó (1.m.: 1-1)
fogadási határidő: szerda, 20:15

2. Wisla Kraków – Liteksz Lovecs

H – Sportingbet: 1,73; Bwin: 1,70; bet-at-home.com: 1,70

Labdarúgás – Bajnokok Ligája-selejtező, 3. forduló, visszavágó (1.m.: 2-1)
fogadási határidő: szerda, 20:30

3. Partizan Beograd – KRC Genk

H – Sportingbet: 1,90; Bwin: 1,95; bet-at-home.com: 1,90

Labdarúgás – Bajnokok Ligája-selejtező, 3. forduló, visszavágó (1.m.: 1-2)
fogadási határidő: szerda, 20:45

4. Sturm Graz – Zesztafoni

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,55; bet-at-home.com: 1,50

Labdarúgás – Bajnokok Ligája-selejtező, 3. forduló, visszavágó (1.m.: 1-1)
fogadási határidő: szerda, 20:30
Szólj hozzá Te is!