Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
dec04

Bohócot csinálnak a HPK-ból?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Egy kis jégkorong ajánlattal állunk elő. A Jokerit és a Färjestad meccsére hívjuk fel a figyelmüket!1. Jokerit Helsinki-HPK Hämeenlinna

H – bet-at-home: 1,40; Sportingbet: 1,37; Bwin: 1,40

Jégkorong – finn SM Liiga
fogadási határidő: hétfő, 17.30

Az elmúlt nyolc fordulóban hét csapatnak sem okozott problémát a HPK legyőzése. Egyedül a KalPára “mért csapást” (3-2) a hämeenlinnai gárda, de ebben nincs semmi meglepő, hiszen az utolsó helyezettről van szó.
A 2002-es bajnok Jokerit egészen más kategóriát képvisel. Jelenleg a negyedik helyen áll a fővárosi gárda, de minimális a különbség az élmezőnyben, tehát könnyedén odaérhet akár a második helyre is.

Ehhez nagyban segíteni fog a ma esti győzelem is. Merthogy nem kérdés, hogy legyőzik a “bohócok” HPK-t. Az előző kilenc hazai meccséből hatot megnyert a Jokerit, a HPK viszont négy idegenbeli vereséggel a háta mögött érkezik Helsinkibe.

2. Färjestad-Lulea HF

H – bet-at-home: 1,40; Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,50

Jégkorong – svéd Elitserien
fogadási határidő: hétfő, 19.00

Viszonylag ritkán botlik otthon a Färjestad, igaz a Lulea meg 6-0-ra nyert legutóbbi idegenbeli meccsén, a Frölunda csarnokában.
A tavalyi bajnok, 2007-ben pedig elődöntőt játszó Färjestad momentán a harmadik helyen áll, elsősorban a Löfbergs Lila Arenában elért eredményei miatt.
Ugyan a Luleát nem lehet elintézni egy kézlegyintéssel, mostanság idegenben sem, de azért nagy valószínűséggel a zöldek nyernek.
Szólj hozzá Te is!