Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr15

Brékhátrányban kötelező hozni az adogatást

 Online sportfogadás-esélyek 1 hozzászólás

Sergio Ramosnak középen kell játszania, mert elfogytak a Real védői

Sergio Ramosnak középen kell játszania, mert elfogytak a Real védői

A teniszes hasonlat a Real Madridra vonatkozik, mivel a királyi gárda hazai pályán kikapott a Barcelonától, lépéshátrányba került a katalánokkal szemben, akik ráadásul szerdán simán hozták a saját meccsüket. Most a Realon a sor, nem hibázhatnak a blancók Almeríában.

Hiába volt a lenyűgöző szériája a Real Madridnak, hiába a költekezés, a sztárok gyülekezete, a Barcelona sokkoló magabiztossággal rángatta vissza a nem szerény madridiakat a földre és nyerte meg a bajnoki döntőnek címkézett madridi el clásicót. Három pont lett így Pellegrini csapatának hátránya, ami szerda este hatra duzzadt, mivel a Barca 3-0-ra elpicsázta a Deportivót. A Madrid vállát nyomja most a teher, hiszen ha nem nyernek Ronaldóék, valóban lemondhatnak a trónfosztásról.

Almeríában győzni? Ugyan, legyintenek most sokan. Márpedig az van, kérem tisztelettel, hogy a piros-fehérek november vége óta nem kaptak ki saját pályájukon. Ez zsinórban kilenc bajnokit jelent, ami már önmagában is tapsot érdemel, hát még ha gyorsan hozzáfűzöm, hogy a Barcelona is járt a Estadio del Mediterráneóban. Az UDA kétszer is vezetett a katalánok ellen, ám Messi mindkétszer egyenlíteni tudott. Ezek után senkinek sem lehet kétsége afelől, hogy a Real nem egy könnyed városnézéssel egybekötött stadionlátogatásra számíthat. Én magam nem vagyok megelégedve a mérkőzés szorzóival, igaz, így egy iksszel nagyobbat lehet fogni. Persze azért én is inkább a 2-est javaslom, elvégre a bajnoki cím a tét. De a döntetlen is a levegőben lóg, ugyanis elég sok a madridi hiányzó: Raúl, Metzelder, Drenthe, Kaká, Pepe és Garay sem utazott el. Négy bekk marad, melyből csak egy tipikus középhátvéd…

1. UD Almería – Real Madrid

V – Sportingbet: 1,285; Bwin: 1,30; interwetten: 1,35

Labdarúgás – Primera División, 32. forduló
fogadási határidő: csütörtök, 20.00

2. Valencia – Athletic Bilbao

H – Sportingbet: 1,60; Bwin: 1,60; interwetten: 1,60

Labdarúgás – Primera División, 32. forduló
fogadási határidő: csütörtök, 22.00

3. Karpaty Lviv – Sahtar Doneck

V – Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,43; interwetten: 1,45

Labdarúgás – ukrán bajnokság, 25. forduló
fogadási határidő: csütörtök, 18.00
Szólj hozzá Te is!