Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan09

Coppa Italia – Csúcsmeccs a negyeddöntőben

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Nem valószínű, hogy az érintett felek túlzottan boldogok voltak, amikor kiderült, hogy már a legjobb nyolc között egymás ellen meccselnek. Mi viszont egy remek mérkőzést láthatunk és tippelhetünk meg. Ja, a Juventusról és a Milanról van szó.

A hétvégén három pontot olvadt a Juve előnye a Milannal a szemben a bajnokságban, ám akkora a fór, hogy sose fog elfogyni. Ugyan egy ideje már jól szerepelnek a piros-feketék, az utolsó hat bajnokiból ötöt győzelemmel zártak, ám olyan pocsékul rajtoltak, hogy behozhatatlan lett a Juventus. Egyébként aki ellen épp elkezdte a remek sorozatot egy 1–0-s sikerrel. Persze a 14 pontot előnyhöz kellett az Öreg Hölgy is, aki a 19 meccséből 14-et bezsákolt és alighanem ismét bajnok lesz. És nem csak azért, mert Conte csapata a legjobb, hanem mert nemigen van ellenfele, mindenki meggyengült vagy nem elég erős. 

Viszont kiindulásnak nem rossz a november végi bajnoki, ahol Robinho büntetőjével nyert a Milan. Tavaly négyszer találkozott a két gárda és ötvenszázalékos a mérleg (1–2–1), igaz három is Milánóban volt. Most meg Torinóban találkoznak és a kupában. És egy nagyon váratlan és kellemetlen Juve-vereség után. Én arra tippelek, hogy ezt a két vereséget most szeretné javítani az igen bő és erős kerettel rendelkező Juventus. Lehet, hogy néhány játékos pihen majd, de például elől amúgy is mindig rotálja támadóit Conte – Giovinco, Vucsinics, Matri, Quagliarella és Bendtner is játszani szokott, bárki is kezdjen, nem lesz rossz a csapat. Az előző körben a Cagliarit verték, akkor szerepet kapott néhány kiegészítő ember is: Marrone, Padoin, De Ceglie és Pogba.

A hazaiaknál Chiellini és Bendtner sérült, míg a Milanból De Jong, Yepes és Bonera hiányzik. Ja és a Juve nyer.

1. Juventus–Milan

H – Betfair: 1.83; Sportingbet: 1.70; Bwin: 1.75

Labdarúgás – Coppa Italia
fogadási határidő: szerda, 20:45

2. Chelsea–Swansea City

H – Betfair: 1.46; Sportingbet: 1.40; Bwin: 1.40

Labdarúgás – Ligakupa
fogadási határidő: szerda, 20:45

3. Sevilla–Mallorca

H – Betfair: 1.58; Sportingbet: 1.533; Bwin: 1.48

Labdarúgás – Copa del Rey
fogadási határidő: szerda, 19:30
Szólj hozzá Te is!