Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj09

Csak otthon szól tisztán a Jazz

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Deron Williams, a Jazz irányítója Igaz, hogy Houstonban kétszer is nyerni tudott a Utah Jazz, de nem az idegenbeli sikerek jellemzik a mormonokat. Ők Salt Lake Cityben érzik jól magukat, a EnergySolutions Arenában kegyetlen nehéz vendégnek lenni. Az alapszakaszban mindössze négyszer kaptak ki otthon Boozerék.

Két NBA-meccset ajánlok a figyelmetekbe, elvégre a változatosság gyönyörködtet!

1. Utah Jazz – Los Angeles Lakers

H – Sportingbet: 1,48; Bwin: 1,57; bet-at-home: 1,50

Kosárlabda – NBA, rájátszás, 3. mérkőzés (állás: 0-2)

fogadási határidő: szombat, 03.05

A rájátszás első körében mindenki felkapta a fejét, amikor a nyugati Konferenciában a Jazz megnyerte az első két meccset Houstonban. A “muzsikosok” ugyanis addig nem remekeltek idegenben. A harmadik meccsen viszont a saját csarnokukban kapta el őket a Rockets, ami még nagyobb megrökönyödést okozott. A Utah ugyanis a legjobb mérleggel bír hazai pályán. Még a ligaelső Bostonnál is jobb volt a mérlegük.
Végül 4-2-vel intézték el a texasiakat, így következett a Lakers.

A los angelesiek kisöpörték (4-0) az Anthonyval és Iversonnal felálló Denvert, majd megnyerték mind a két hazai meccsüket a Jazz-zel szemben. Bryanték tehát még veretlenek a playoffban, de most el kell repülniük Salt Lake Citybe. Oda, ahol decemberben 24 ponttal kaptak ki, ám március végén 11-el nyertek.

A Staples Centerben két simának tűnő vereséget szenvedett a Jazz, ám a eredmények ellenére mindkétszer partiban volt. Most szerintem egy igen nagy meccsen lenyomják az aranysárgákat, és szépítenek.

2. Orlando Magic – Detroit Pistons

H – Bwin: 1,51; bet-at-home: 1,45

Kosárlabda – NBA, rájátszás, 4. mérkőzés (állás: 1-2)
fogadási határidő: szombat, 23.05

Keleten is hasonló a helyzet, mint a Lakers-Jazz párharcban. Az első két hazai meccsét behúzta a vendéglátó. Esetünkben a Detroit (de a Boston is). Ám Floridában nagyon elpáholták a Pistonst, elsősorban a remeklő Lewisnak, másodsorban a lesérülő Billupsnak köszönhetően. Jelen állás szerint úgy fest, hogy az irányító nem épül fel a negyedik meccsre sem, és így nem sok sansza lesz a Pistonsnak.
Szólj hozzá Te is!