Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov17

Csak véletlen kisiklás volt?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Zsinórban négyszer nyert egymás után a Fehérvár, ám legutóbb megbotlott Győrben!
1. Fehérvár FC-Újpest

H – Tippmix: 2,20; Sportingbet: 2,50; Betandwin: 2,40

Labdarúgás – magyar bajnokság
fogadási határidő: péntek, 19.00

A két legjobb formában lévő magyar csapat találkozik a Sóstói Stadionban, talán láthatunk némi focit is. A hazaiak Vlak mester érkezése után négy meccset nyertek egymás után, és még gólt sem kaptak (pedig a Hungária körúton is jártak!). Azonban várható volt, hogy előbb-utóbb becsúszik némi hiba. Nos Győrben homokszem került a fogaskerékbe, és ennek vereség lett a vége (0-2).

Az Újpest ellen kellene javítani, ám a lilák is nagyszerű sorozatba kezdtek. Hozták az előző három bajnokijukat (nyertek Debrecenben is!), így már a harmadik helyen állnak. Van mit törleszteniük Rajcziéknak, a tavasszal ugyanis a Fehérvár elleni összecsapásukon bukták el a bajnoki címet. Csak le kellett volna győzni Kuttorékat a Puskás Stadionban, és meglett volna az arany. Kikaptak 3-1-re.

Vlak mester van nehezebb dolga, mert neki le kell mondania négy kezdőjátékosáról is. Koller, Farkas, Horváth Gábor és Dvéri is sérült. Újpesten, Billen edző csak Füzit kénytelen nélkülözni.

Azt gondolom, hogy a Fehérvár otthon nyerni fog, akárcsak az előző öt hazai meccsén. Pedig rosszul kezdtek Fehérvárott: 5-1-1-es a jelenlegi mérlegük.

2. Reims-Istres

H – Tippmix: 1,50; Sportingbet: 1,57; Betandwin: 1,50

Labdarúgás – francia 2. bajnokság
fogadási határidő: péntek, 20.00
Szólj hozzá Te is!