Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
aug19

Eddig mindenkit hülyére vertek…

 olimpia, Online sportfogadás-esélyek 3 hozzászólás

Wade a legponterősebb

Már-már Dream Team szinten pattogtat az idei U.S. Team, hiszen Bryanték is alaposan beledöngölik a parkettába az aktuális ellenfelüket. Annyira nagy különbséggel ugyan nem győznek, mint anno Jordanék, ám Barcelona óta rengeteget fejlődött a többi ország.

Olyannyira, hogy momentán nem is az USA a címvédő, hanem az argentin válogatott. Róluk is ejtek pár szót, de előbb a százszázalékos amerikaiakról. Bár sokat nem érdemes polemizálni a játékukat, hiszen még nem volt szoros meccsük. A “legizgalmasabb” összecsapás a hellének elleni 92-69 volt…

Két összetevője van a sikereiknek: képesen félretenni az egójukat és csapatként játszanak. Az elmúlt évek sikertelensége miatt igen motiváltak James-ék. A többi meg amúgy is megvolt: döbbenetesen atletikusak, erőszakosak, fizikailag tökéletesen felkészítettek. Amikor kintről is megy nekik a dobás, hülyére vernek mindenkit. Ezt főleg a németek ellen láthattuk, amikor is 11 darab hárompontost küldtek a helyére. A vége 106-57 lett… Csúfos.

A spanyolok ellen meg tartottak egy kis erődemonstrációt is. A világbajnoki címvédőnek igyekeztek bemutatni , hogy miért is jöttek az olimpiára: 37 pontot vertek Gasolékra!
Mivel a nyolc között Ausztrália tűnik a leggyengébbnek, úgy sejtem ismét egy nagy verésnek lehetünk majd szemtanúi. Pláne, hogy van egy kis elszámolni valójuk, hiszen a torna előtti felkészülési meccsükön csak 11 ponttal verték az auszikat. Most lesz az 30 is!

1. USA – Ausztrália

H – Sportingbet: -31 hendikep: 1,90; Bwin: -32,5: 1,85; bet-at-home: -32,5: 1,80

Kosárlabda – olimpia, negyeddöntő
fogadási határidő: szerda, 14.00

2. Argentína – Görögország

H – Sportingbet: 1,66; Bwin: 1,60; bet-at-home: 1,60

Kosárlabda – olimpia, negyeddöntő
fogadási határidő: szerda, 16.15Hozzászólások
 • Larios augusztus 21. 18:40 (#1) | Válaszolok

  Én Litvánia – USA döntőt várok, ráadásul a litvánok képesek lehetnek megfogni a Team USA-t. Jobban összerakott, fegyelmezettebb csapat, majd szépen lassítják a játékot a gyorsabb amerikaiak ellen, ráadásul a kiegészítő emberek is nagyon jó hatékonysággal dobnak (az ausztrálok elleni meccset szerintem feladták).

 • Larios augusztus 21. 19:52 (#2) | Válaszolok

  Magyarországnak négy aranya lesz ezen az olimpián:
  Vajda – C1 1000
  Kammerer, Kucsera – K2 1000
  Kovács – K-1 500
  Kovács, Janics – K2 500
  Férfi vízilabda érmes, de CrnaGora vagy Szerbia is nyerhet, Vörös Zsuzsa szintén éremesélyes (rájuk nem fogadnék az aranyéremre…)

 • Larios augusztus 24. 12:47 (#3) | Válaszolok

  Minden idők egyik legjobb kosármeccse volt, amit valaha láttam a USA- ESP döntő!


Szólj hozzá Te is!