Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan17

Edzőcsere, új lendület – továbbjutás?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Milton Keynesben egy percre volt a kieséstől a QPR (fehér)

Milton Keynesben egy percre volt a kieséstől a QPR (fehér)

Miután kilenc meccsen keresztül képtelen volt bármilyen tétmeccset megnyerni a Queens Park, a csapat a kiesőzónába került, nem meglepő módon Neil Warnock menedzsernek távoznia kellett. Mark Hughes új lendületet adhat a csapatnak, talán még tovább is jutnak. A Loftus Roadon kellene egy kiszenvedett győzelem.

Viszonylag jól kezdte a bajnoki idényt a Queens Park Rangers, kilenc forduló után három vereség állt a neve mellett, ám csak október végéig tartott a lendület. Hogy ott mi tört el, szakmai vagy egyéb okok játszottak-e közre a mélyrepülésben, nem tudni pontosan, ám tény, az utolsó 12 fordulóban egyszer győzött a patinás londoni együttes. Az utolsó kilenc fordulóban kettő pontot szereztek a kék-fehérek, kellett az új impulzus – érkezett Mark Hughes. A walesi trénernél mindenki tiszta lappal indulhatott, így került augusztus után ismét kezdőbe Buzsáky Ákos. Az “új” csapat is vereséggel nyitott, ám a híradások és a magyar középpályás szerint is jóval biztatóbb volt a játék.

A Milton elleni FA-kupa-meccsen a 89. percben sikerült életben maradni, jöhet a londoni ismétlés. Miután az előző öt hazai meccsén egyetlen pontot szerzett a QPR, nem csoda, hogy ilyen magasak az oddsok. Az is tény, hogy a PL fontosabb, bent kellene maradni, azonban egyrészt még mesze a bajnokság vége, másrészt meg pont most nagyon jól jönne egy kis sikerélmény. Ennek tükrében úgy vélem, Hughes összerakja a csapatot és lenyomja harmadosztályú ellenfelét.

1. Montenegró – Horvátország

V – Sportingbet: 1,70; Bwin: 1,75; bet-at-home.com: 1,75; betfair: 1,71

Vízilabda – Európa-bajnokság
fogadási határidő: kedd, 17:30

2. Espanyol – Mirandés

H – Sportingbet: 1,40; Bwin: 1,38; bet-at-home.com: 1,35; betfair: 1,43

Labdarúgás – Copa del Rey
fogadási határidő: kedd, 21:00

3. Queens Park Rangers – Milton Keynes Dons

H – Sportingbet: 1,80; Bwin: 1,78; bet-at-home.com: 1,75; betfair: 1,94

Labdarúgás – FA-kupa, 32 közé jutás, újrajátszás
fogadási határidő: kedd, 21:00
Szólj hozzá Te is!