Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jan04

Egy halom FA Kupa-meccsre fogadhatunk!

 Online sportfogadás-esélyek 5 hozzászólás

Vagy harminc mérkőzést rendeznek a hétvégén az FA-kupában. Mi most két tutinak vélt meccset emelünk ki!Kedden sikeresen védte a Villa kapuját Király Gábor, így otthon tartott egy pontot a sokkal esélyesebb Chelsea ellen. Vasárnap a másik legjobb gárda, a listavezető Manchester United ellen játsszanak Királyék!

1. Manchester United-Aston Villa

H – bet-at-home: 1,30; Sportingbet: 1,29; Bwin: 1,30

Labdarúgás – angol FA Kupa
fogadási határidő: vasárnap, 15.00

Ismét Király Gábor pályára lépését követjük figyelemmel, és ismét ellene fogadunk. Nem, nincs semmi bajunk Gáborral, csak a csapatával. A Chelsea ellen, hazai pályán még benne volt a pakliban – valahol mélyen, eldugva -, hogy pontot szereznek, de az Old Traffordon nehéz lesz, akár csak az iksz is. Persze egy döntetlennel itt nem mennek sokra a birminghamiek, mert akkor játszatnak újra az MU-val. Pedig a bajnokságban is a “vörös ördögök” következnek…

Mindig nagy kérdés, hogy milyen gárda fut ki a gyepre, ha kupáról van szó. A ManUnited-nak biztosan fontosabb a bajnokság, ráadásul nincsenek is olyan sokan, mint az üldöző Chelsea (legalábbis a minőségi labdarúgók), ezért várhatóan pihenni fog egy-két sztár. No, meg vannak sérültek is: Saha és Carrick biztosan nem játszik. Bemutatkozhat viszont Henke Larsson.

A Villánál amúgy is rengeteg a sérült, O’Neill mester nem nagyon tud senki pihentetni. De nem is érdemes, mert még a legjobb csapat is esélytelennek tűnik Manchesterben.

Mindkét csapat most kapcsolódik be a küzdelmekbe, tehát kupa-formáról nem tudunk nyilatkozni. A bajnokságot figyelembe véve pedig egyértelmű a hazai siker. Az MU 9-1-1-el áll az Old Traffordon, a Villa meg tíz kör óta nyeretlen.
Amúgy legutóbb 2002 őszén tudott az Aston Villa pontot menteni a Manchester ellen. Azóta kilencszer nyerte Ferguson csapata.

2. Reading-Burnley

H – bet-at-home: 1,45; Sportingbet: 1,44; Bwin: 1,45

Labdarúgás – angol FA Kupa
fogadási határidő: szombat, 16.00

Az Újonc Reading kiválóan szerepel a Premier League-ben, jelenleg a kilencedik helyen áll. Hazai környezetben, a Madejski Stadionban 6-1-4-es a mérlege. Az előző idényben, amikor még együtt szerepelt a második ligás Burnleyvel, 19-3-1-es hazai mutatót produkált!
Akkor Sidwellék oda-vissza megverték mostani ellenfelüket (2-1, 3-0). Most is legyőzik a Champinship 12. helyén tanyázó, és hat forduló óta nyeretlen Burnleyt.Hozzászólások

Szólj hozzá Te is!