Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún06

Egy jó argentin–brazil? Játsszuk meg!

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Itt az Európa-bajnokság, öröm és boldogság, lesz mit nézni és persze tolni fel a fogadásra a kosztpénzt. De azért mielőtt felperzselődünk a Eb-láztól, rakjunk össze egy egyéb szelvényt. És mondjuk nézzük meg, mit tudunk kezdeni egy argentin-brazil csúccsal, meg ők egymással.

Egy Argentína-Brazília ütközet akkor is világraszóló esemény, ha egyrészt közben az öreg kontinensen bajnokságot rendeznek, másrészt nincs tétje. Mert most mindkettő összejött, surranópályán nyomnak egy sörmeccset az Egyesült Államokban. Na most ott úgy néz ki egy felkészülési meccs, hogy az egyik oldalon Messi, Agüero, Mascherano, Tévez és Di María, a másikon meg Thiago Silva, Pato, Marcelo és Neymar sorakozik fel. Előbbi névsor veretesebb, ezért meg is veretem a brazilokat. De jó tudni, hogy a selecao Menezesszel egy nyolcas győzelmi szériát épített nyolc hónap alatt, amit épp egy argentin-veréssel nyitottak (2-0). Ezt vasárnap le is zárták, Mexikó 2-0-ra elporolta az aranysárgákat. Ha már szóba került a Neymar gyerek, úgy fest, rá fog épülni a 2014-es vb-csapat – a támadó 17 meccsen 9 gólt szerzett. 

Argentína egy 4-0-s sikerrel kezdte a vb-selejtezőt, a hétvégén rámoltak be ennyit Ecuadornak. Februárban 3-1-re Svájcot is lenyomták, a hét gólból Leo Messi négyet magára vállalt. Talán csitulnak a Messit nem szeretjük, mert spanyol hangok. Jók a brazilok, de ez az argentin együttes jobbnak tűnik. Most még.

1. Argentína – Brazília

H – Betfair: 2,52; Sportingbet: 2,45; Bwin: 2,40; Interwetten: 2,40

Labdarúgás – felkészülési mérkőzés, VenueMetLife Stadium (East Rutherford, New Jersey)
fogadási határidő: szombat, 21:00

2. Sampdoria – Varese

H – Sportingbet: 1,80; Bwin: 1,85; Interwetten: 1,80; betfair: 1,87

Labdarúgás – Serie B, rájátszás
fogadási határidő: szerda, 20:45

3. Uruguay – Peru

H – Sportingbet: 1,285; Bwin: 1,31; Interwetten: 1,30; betfair: 1,33

Labdarúgás – vb-selejtező
fogadási határidő: vasárnap, 20:30
Szólj hozzá Te is!