Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
okt05

Egy jó erős dupla

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A Padova áll a tabella élén

A Padova áll a tabella élén

Az Európa-bajnoki selejtezések miatt csak alsóbb osztályokban rendeznek használható mérkőzéseket – nyerni ezekkel is épp úgy lehet, jóllehet a kevesebb infó miatt kissé nehezebb eltalálni a kimenetelt. Ebben próbálunk kicsit segítségetekre lenni.

Az olasz második vonalban hét forduló után négy együttes áll még vereség nélkül, közülük is a legjobban a felettébb gólerős Padova teljesít – a tabella élén álló piros-fehérek hét meccsen 16 gólt lőttek. Ennél érdekesebb, hogy amíg hazai környezetben nem kaptak még gólt, idegenben termelik a találatokat. Szerdán vendégként lépnek pályára, ergo a támadóké lehet a főszerep. Cacia háromszor talált be, négyen pedig kétszer, tehát több lábon áll a Padova támadógépezete. A hétvégén négyet gurítottak Empoliban és csak kettőt kaptak. A korábbi utánpótlás válogatott hátvéd, Legati eltiltás miatt hiányzott, Bergamóban viszont ismét pályán lehet.
Az AlbinoLeffe a középmezőnyben helyezkedik el, az előző három fordulóban nem szerzett pontot. Sőt, a hétvégén ötöt kapott Pescarában, előtte meg hármat a Samptól.

A Livorno Bariban kapott ki az elmúlt fordulóban, a toszkán brigád egyelőre közepesen teljesít, ám az öt kapott gól jónak számít. Sajnos Filkor Attila nem veheti ki a részét a csapat sikereiből és kudarcaiból, nem játszik ugyanis. Az ASL szinte kizárólag Dionisi góljaitól függ, a 24 éves támadó öt gólnál jár. Mivel az Empoli még pontot sem szerzett idegen pályán, érdemes megjátszani a dupla pénzt hozó hazai diadalt.

1. AlbinoLeffe – Padova

V – Sportingbet: 2,10; Bwin: 2,05; bet-at-home.com: 2,00

Labdarúgás – Serie B
fogadási határidő: szerda, 20:45

2. Livorno – Empoli

H – Sportingbet: 1,909; Bwin: 2,00; bet-at-home.com: 1,90

Labdarúgás – Serie B
fogadási határidő: szerda, 20:45
Szólj hozzá Te is!