Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb02

Elapadt a Fulham gólforrása

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Zamora nem túl hatékony középcsatár

Zamora nem túl hatékony középcsatár

Megállt a tudomány a Fulhamnél, zsinórban öt bajnokit veszítettek el a londoniak és az utolsó három meccsen már gólt sem tudtak lőni. Nem is jöhetne jobbkor a Portsmouth elleni ütközet, hiszen a déliek az utolsó helyen állnak.

Hiába megy jól a játék Gera Zolinak, a Fulham szekere megrekedt, ebben az évben még nem sikerült pontot szerezniük a londoni fehéreknek. Legutóbb december közepén sikerült nyernie a Fulhamnek, ám a Man. United legyőzése óta lepergett hat forduló. Az elmúlt három fordulóban egyaránt 2-0-ás vereséget szenvedett az együttes, vagyis kissé leblokkolt a támadószekció. Pedig Gerzson nem játszik rosszul, de amíg a középcsatár tizenkilenc meccsen csak 6 gólig jut, sok jóra nem számíthat a csapat. Bobby Zamoráról van szó, akinek most a nyakára hoztak egy fiatal konkurenst a Romától: kölcsönvették Okaka Chukát. Az olasz utánpótlás válogatott támadó gólt rúgott búcsúmeccsén.

Szóval zuhanórepülésben van a Fulham, így épp kapóra jön a Portsmouth elleni hazai meccs. Hetes otthoni veretlenségi sorozat szakadt meg január 30-án az Aston Villa ellen, a korábbi hét Craven Crottage-en lejátszott bajnokin mindössze két gólt kapott a fővárosi egylet. Mivel a Portsmouth az előző hat idegenbeli fellépésén egyetlen pontot szerzett, jó esély van arra, hogy a Fulham visszatérjen a győzelem ösvényére.

1. Fulham – Portsmouth

H – Sportingbet: 1,65; Bwin: 1,65; interwetten: 1,70

Labdarúgás – Premier League, 24. forduló
fogadási határidő: kedd, 22.00

2. Sevilla – Getafe

H – Sportingbet: 1,65; Bwin: 1,60; interwetten: 1,70

Labdarúgás – Copa del Rey, elődöntő, 1. mérk.
fogadási határidő: szerda, 22.00
Szólj hozzá Te is!