Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
nov10

Eljött a horvát bosszú ideje!?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

lesz dolga a horvát védőknek (kék) Isztambulban

lesz dolga a horvát védőknek (kék) Isztambulban

Legutóbb az osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon találkozott egymással Horvátország és Törökország válogatottja. Akkor egy félelmetesen izgalmas mérkőzésen tizenegyesekkel a félholdasok jutottak tovább. Most az Eb-pótselejtezőn ismét összeakadt a két együttes, itt a lehetőség a horvátoknak visszavágásra.

Három éve, június 20-án este a horvát és a török válogatott a legjobb négy közé jutásért csapott össze az Európa-bajnokságon. A rendes játékidőben nem esett gól és nagyon úgy festett, hogy ez a hosszabbításban sem változik. Aztán Ivan Klasnic a 119. percben betalált, a horvátok gyakorlatilag a legjobb négyben érezhették magukat. Csakhogy a hosszabbítás indokolatlanul hosszú hosszabbításában Semih Sentürk révén válaszolni tudtak a törökök, így jöhettek a tizenegyesek. Abban már a lelkileg lényegesen erősebb állapotba kerülő ázsiai válogatott bizonyult jobbnak.

Slaven Bilic munkája akkor úgy tűnt, megszűnik, ám hogy, hogy nem, azóta is az egykori kiváló középhátvéd ül Horvátország válogatottjának kispadján. Nem túl sikeresen, tegyük gyorsan hozzá, hiszen a vébére nem sikerült kijuttatni az erősnek tetsző csapatát. Most sem sikerült az automatikus kvalifikáció, mivel nem bírtak a semmivel sem jobb görögökkel. Otthon borzasztóan hatékonyak, 4-1-0-val zártak, azonban vendégként volt néhány váratlan eredményük – leginkább persze a grúziai vereség. Pireuszban végül is ki lehet kapni.

Bilicnek most is bombaerős csapata van, noha sérülés miatt Ivan Strinocre, Mladen Petricre és Niko Kranjcarra nem számíthat, míg Milan Badeljet, a Dinamo Zagreb csapatkapitányát és Ivan Klasnicot, a Bolton légiósát formahanyatlás miatt kihagyta. idén öt mérkőzést játszottak idegenben és csak Máltán nyertek. Azt hiszem, a V-t elfelejthetjük. Mivel tétmeccsen mindkétszer elbuktak, Törökország pedig az előző tizennégy hazai fellépéséből csak egyszer jött ki vesztesen (Németország ellen), tizenkétszer győzött, úgy vélem, minimális különbséggel, de hazai győzelem fog születni.

1. Törökország – Horvátország

H – Sportingbet: 2,25; Bwin: 2,35; bet-at-home.com: 2,25; betfair: 2,38

Labdarúgás – Európa-bajnoki pótselejtező, 1. mérk.
fogadási határidő: péntek, 20:05

2. Bosznia-Hercegovina – Portugália

D – Sportingbet: 3,20; Bwin: 3,20; bet-at-home.com: 3,10; betfair: 3,30

Labdarúgás – Európa-bajnoki pótselejtező, 1. mérk.
fogadási határidő: péntek, 20:00
Szólj hozzá Te is!