Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb04

Érik a Bordeaux címvédése

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Cavenaghi egyelőre adós a gólokkal, de a csapatnak megy

Cavenaghi egyelőre adós a gólokkal, de a csapatnak megy

Ugyan még majd’ a bajnokság fele hátravan Franciaországban, a Bordeaux ellenállhatatlannak tűnik idén is, Laurent Blanc csapata november vége óta semmilyen sorozatban nem szenvedett vereséget. Idegenben épp oly’ hatékonyak Cavenaghiék, mint a Stade Chaban Delmas-ban.

Nem véletlenül suttogják szakmai körökben, hogy a Les Bleus következő kapitánya Laurent Blanc lesz, az egykori kiváló, világbajnok középhátvéd remek kis csapatot gyúrt a sztármentes Bordeaux-ból. Tavaly a Lyont és a Marseille-t megelőzve bajnok lett a Girondins, és idén is magabiztosan vezeti a bajnokságot. A legutóbbi tizenöt mérkőzéséből tizenhármat megnyert a csapat, a maradék kettőn pedig remizett. Idegenben hetes győzelmi sorozatot építettek, pedig jártak Haifában, Lyonban és Toulouse-ban is.
Most meg Rennes-ben van jelenésük, ahol már jó ideje nem nyert senki. A Route de Lorient-ben 5-1-0-s a Stade mérlege az előző hat meccsen. Az idén csak az Auxerre és a Valenciennes vitte el mind a három pontot a vörös-feketék otthonát adó stadionból.
Ha van csapat, mely képes erre az a Bordeaux. Ám én mégis a remit ajánlanám,

1. Stade Rennes – Girondins Bordeaux

D – Sportingbet: 3,00; Bwin: 3,10; interwetten: 3,10

Labdarúgás – Ligue 1, 23. forduló
fogadási határidő: szombat, 21.00

2. Grenoble – AJ Auxerre

V – Sportingbet: 2,10; Bwin: 2,05; interwetten: 2,10

Labdarúgás – Ligue 1, 23. forduló
fogadási határidő: szombat, 19.00
Szólj hozzá Te is!