Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
jún26

Érik a spanyol–német álomdöntő – Eb-tipp

 Euro 2012, Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Eddig minden úgy alakul, ahogy már az Eb előtt is terveztünk – nézhetünk egy egészen kiváló spanyol-német döntőt. Ez a két csapat most Európa, sőt a világ két legjobb válogatottja, és elég meggyőzően halad a finálé felé. Ami speciel a futball érdeke is lenne, mert mindkét csapat támadófocit játszik.

A felső ágon Spanyolország útjába Portugália került, nem mondhatjuk, hogy meglepő, hiszen Paulo Bento válogatottja remek képességű játékosokból áll. Az oroszok, de legfőképp Hollandia jelenlétére számítottam, ám a szbornaja azt hitte, egy jó meccs elég lesz a tornán, míg az oranje felfoghatatlanul nagyot betlizett, a nagy király sztárok egyedül akarták megnyerni a meccseket. Nulla ponttal hazakullogtak. Ezzel szemben Portugália meccsről-meccsre jobb volt, de inkább úgy pontosabb: Cé Ronaldo javult fel folyamatosan. Az első, németek elleni meccsen pocsék volt, szenvedett és mindent kihagyott. Aztán a dánok ellen is csak lövöldözött (és sokat melózott), de a csapat elbírta és nyert. Utána átszakadt a gát Ronaldónál – mégiscsak ember…? – és azóta csak ő lőtt gólt. Két meccs, három találat. Megy neki, és ha a spanyolok nem szervezik meg a védekezést körülötte, akkor akár még ők is bajba kerülhetnek. Ők, akik az előző nyolc meccsükön kettő gólt kaptak… 
Szóval meg lesz az a retesz építve, az Eb-n csak az olaszok találtak be Casillasnak, de azóta eltelt 270 perc. Ja és a csatárnélkül, 4-6-0-ás szisztéma, ami még inkább a labdatartásra törekszik, összehozott nyolc gólt. Illetve ebből négy az írek elleni, csatáros meccsen született. Szerintem a Fúria túl nagy falat lesz Portugáliának.

Németország még a spanyoloknál is meggyőzőbben menetel, mind a négy meccsét megnyerte, pedig a halálcsoportból jött. Portugália, Dánia és Hollandia sem tudott mit kezdeni a német robotokra már nyomaiban sem emlékeztető brazilos Nationalelffel. Löw mester még variálhatott is Görögország ellen (Gómez, Podolski és Müller pihent), borítékolható volt, hogy a 2004-es bajnoknak esélye sem lesz. Nem volt (4-2). Az előző három – most már négy – világeseményen dobogós német válogatott sokkal jobb most, mint Olaszország, mely a harmatos angolok ellen sem tudott nyerni. Cassanóék még veretlenek, de csak csütörtök estig. Schweinsteiger sérült, de van egy olyan érzésem, hogy vállalja a játékot.

1. Portugália – Spanyolország

V – Betfair: 2,00; Sportingbet: 1,90; Bwin: 1,88; Interwetten: 1,90

Labdarúgás – Európa-bajnokság, elődöntő, Doneck
fogadási határidő: szerda, 20:45

2. Németország – Olaszország

H – Betfair: 1,96; Sportingbet: 1,85; Bwin: 1,80; Interwetten: 1,80

Labdarúgás – Európa-bajnokság, elődöntő, Varsó
fogadási határidő: csütörtök, 20:45
Szólj hozzá Te is!