Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
máj02

Esélyt kapott a Párizs

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Arra lehetett számítani, hogy az eurómilliókat elköltő, közel-keleti pénzben fürdő Paris SG a bajnoki címért fog küzdeni, ám arra senki sem gondold, hogy a Montpellier lesz a legádázabb ellenfele. A narancs-kékeket a középmezőnybe képzeltük el. Ehelyett most úgy áll, ha nem hibázik többet, bajnok lesz.

Hétközi forduló van a franciáknál is, az élen álló Montpellier-nek egy könnyed Evian elleni parti jutott kedd estére. Négy fordulóval a bajokság vége előtt, öt pontos előnynél a lehető legkellemesebb 90 percre lehetett számítani. Nem így lett. A ETG kétszer is vezetett az éllovas ellen, és mint oly sokszor, most is az utolsó pillanatokban lőtt gólt Rene Girard együttese – természetesen a már 21-nél járó Giroud talált be. A 2-2-es végeredmény viszont jól jött a hátrányban lévő PSG-nek, három pontra faraghatja hátrányát, ha nyer ma a St-Étienne ellen. És miért ne nyerne? 

Például azért, mert a zöldek kilenc pontot szereztek az előző három fordulóban. És azért, mert az előző hat idegenbeli meccsükön csak egyszer kaptak ki, Montepellier-ben. Masszív csapat az ASSE, nem könnyű legyűrni, bár ősszel nyert a Párizs, sőt az előző hat párharcukból négyszer a fővárosiak jöttek ki győztesen, kétszer pedig ikszeltek. És a PSG bajnok akar lenni! Legutóbb hatot lőtt a Sochaux-nak a kék-piros együttes, valahogy most is nyerni fog.

1. PSG – Saint-Étienne

H – Sportingbet: 1,65; Bwin: 1,55; Interwetten: 1,60; betfair: 1,57

Labdarúgás – Ligue 1
fogadási határidő: szerda, 21:00

2. Anderlecht – KAA Gent

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,48; Interwetten: 1,45; betfair: 1,48

Labdarúgás – Jupiler Legue
fogadási határidő: szerda, 20:00

3. Cesena – Udinese

V – Sportingbet: 1,73; Bwin: 1,63; Interwetten: 1,65; betfair: 1,69

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: szerda, 20:45
Szólj hozzá Te is!