Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
ápr10

Európa-liga: Három angol a négy között?

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a Tottenham kiessen a Basellel szemben, így egy merészet húzva vendégsikert tippelek. Hány angol lesz a legjobb négy között?

A Basel négy perc alatt elég jó helyzetbe hozta magát Londonban, a 30. és a 34. percben is betalált, amit ugyan nagy nehezen egalizált a Tottenham, de így is nyernie kell Svájcban. Még csak azt sem mondhatjuk, hogy túlzottan lazára vette volna a Spurs, igen jó csapattal állt ki a Basel elleni negyeddöntő első meccsén – még Gareth Bale is kezdett. Viszont a 92. percben sérülést szenvedett, brutálisan aláfordult a bokája, ám szerencsére nem olyan súlyos, mint elsőre tűnt. A baseli visszavágón azonban még nem játszhat. Mivel a bajnokságban 17, az európai kupasorozatban három gólt lőtt, elég komoly érvágás a hiánya. 

Ám a Tottenham a tizenegy El-meccséből csak egyet veszített el, jobb csapat, mint a Basel. Az az egy bukta Milánóban volt, ám továbbjutottak az angolok. Előtte mind a négy idegenbeli meccsükön ikszeltek Villas-Boas tanítványai, csakhogy ez most minden bizonnyal kevés lenne, aligha játszanak 3–3-as remit. Mondjuk egy 2–2 és hosszabbítás még egész reális opció. De én inkább azt mondom, nyernek a londoni fehérek, noha az előző négy hazai El-mérkőzését nullára nyerte a Basel. Na ezért fizet ilyen jól.

2012 októbere óta nem kapott ki a Benfica, legutóbbi nyolc meccsét megnyerte. És jobb csapat, mint a Newcastle. Ráadásul a szarkáknak menni kell előre, amit okosan ki tud használni a vörösmezes gárda.

1. FC Basel–Tottenham

V – Betfair: 2.92; Bwin: 2.70; Interwetten: 2.60, Bet-at-home: 2.70

Labdarúgás – Európa-liga, negyeddöntő, visszavágó (1. m.: 2–2)
fogadási határidő: csütörtök, 21:05

2. Rubin Kazany–Chelsea

D – Betfair: 3.45; Bwin: 3.40; Interwetten: 3.20, Bet-at-home: 3.20

Labdarúgás – Európa-liga, negyeddöntő, visszavágó (1. m.: 1–3)
fogadási határidő: csütörtök, 21:05

3. Newcastle United–Benfica

V – Betfair: 2.62; Bwin: 2.35; Interwetten: 2.55, Bet-at-home: 2.45

Labdarúgás – Európa-liga, negyeddöntő, visszavágó (1. m.: 1–3)
fogadási határidő: csütörtök, 21:05

 
Szólj hozzá Te is!