Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
szept20

Európa-liga-menetelés – 544 perce nem kapott gólt a Videoton

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Öt meccs, egy hosszabbítás és egy bő óra – ennyi idő telt el anélkül, hogy a Videoton gólt kapott volna az Európa-ligában. Az 544 perc több mint hat meccs, a Genk pedig nem jobb, mint az eddigi ellenfelek. Egy pontra jó lehet a Sousa-csapat.

Fantasztikusan védekezik és egészen kiválóan használja ki a helyzeteit a Videoton az Európa-ligában. Az első, Slovan Bratislava elleni mérkőzés óta nem kapott gólt Bozsovics kapus, akkor is a 26. percben. Azóta volt egy másik Slovan-meccs, két Gent és két Trabzonspor elleni ütközet. A belgák se rosszak, de a török élgárda kifejezetten esélyesebb volt a Vidinél. Mégsem tudott túljárni a remekül megszervezett védelmen. 
Ugyanezzel a felfogással, szervezettséggel és elszántsággal simán pontot, vagy akár pontokat lehet szerezni Genkben is. Kötelesék az Aktobét és a Luzernt verték ki, tehát könnyebb útjuk volt. Mindkettőt legyőzték a Cristal Arenában, ám Luzernben kikaptak. És a bajnokságban is furcsán szerepel Mario Been együttese – veretlen ugyan, azonban hét meccsből csak kettőt nyert meg. Azt a kettőt viszont hazai pályán. Ennek ellenére egyértelműen lehet keresnivalója a Videotonnal, a Genk meggyengült tavaszhoz képest. Leginkább Kevin de Bruyne hiányzik, de elment Tőzsér és Benteke is. Nem sikerült őket pótolni, így az előrejáték döcög kicsit. Mivel a fehérváriak védelme nagyszerűen zár, úgy gondolom, egy pontot elhoznak Sándorék.

1. KRC Genk – Videoton

D – Betfair: 3.60; Sportingbet: 3.60; Bwin: 3.60; Interwetten: 3.60

Labdarúgás – Európa-liga, csoportkör
fogadási határidő: csütörtök, 21:05

2. Partizan Beograd – Neftcsi Baku

H – Betfair: 1.60; Sportingbet: 1.57; Bwin: 1.60; Interwetten: 1.55

Labdarúgás – Európa-liga, csoportkör
fogadási határidő: csütörtök, 21:05
Szólj hozzá Te is!