Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
júl06

Ez a Fradi kint is nyerhet

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Rósa kezéről lekerült a gipsz

Rósa kezéről lekerült a gipsz

Nem lehengerlő, minden elsöprő szexifocival, de összességében simán nyert a Fradi az Európa-liga-selejtező első mérkőzésén az örmény Ulisses ellen. Elnézve a játék képét és a Ferencváros teljesítményét, bőven van még tartalék a zöldekben, vagyis akár Jerevánban is nyerhetnek.

Kicsit erősebb oddsokra számítottam a Fradi-meccsel kapcsolatban, de az irodák is láthatták az első mérkőzést, a zöldek sokkal erősebb együttest alkotnak. Hiába zajlik a bajnokság, vagyis vannak játékban az örmények, az Ulisses semmilyen veszélyt nem okozott a Ferencvárosnak. A mérkőzés első fél órájában zavartan, pontatlanul játszottak Prukner László tanítványai, a talált gól azonban megnyugtatta őket. Gyorsan meg is duplázták, később meg már csak a különbség volt a kérdés, mivel meglepő módon kissé kipukkadtak örmény barátaink.

Jerevánban persze minden más lesz. Egyrészt a hazai pálya nem kis előny, pláne ekkora távolságból. Láttunk mi már érdekes dolgokat… Aztán vegyük figyelembe, hogy jelen pillanatban elképesztő hőség van Örményországban, amihez mostanában nem tudtak hozzászokni Csizmadiáék. A Fradi mestere nem is tagadta, ne várjunk szép focit, a cél lebeg a szemük előtt, ami nem más, mint a továbbjutás. Ezt ugye egy 2-0-s vereséggel is el lehet érni. A taktika ennek szellemében változni fog, többet és masszívabban fog védekezni a kilencedik kerületi együttes. A rutinosabb védők közül Balog kezdhet, elől pedig Oláht egy gyorsabb támadó válthatja. De arra is van esély, hogy három belső védővel és két szélső futóval áll ki a Fradi, és kontrákra épít. Mivel egyénileg sokkal jobb csapatról beszélünk, nyerhetnek kint is Marótiék.

Lisztes és Tóth még mindig sérült, Rósa viszont elutazott a csapattal, a rutinjára nagy szükség lenne.

1. Ulisses Jereván – Ferencváros

V – Sportingbet: 1,80; Bwin: 1,65; bet-at-home.com: 1,70

Labdarúgás – Európa-liga, első selejtezőkör, visszavágó (1.m.: 0-3)
fogadási határidő: csütörtök, 16:00

2. Olimpija Ljubljana – Siroki Brijeg

H – Sportingbet: 1,85; Bwin: 1,85; bet-at-home.com: 1,80

Labdarúgás – Európa-liga, első selejtezőkör, visszavágó (1.m.: 0-0)
fogadási határidő: csütörtök, 20:00

3. St. Patrick’s – ÍBV Vestmannaeyar

H – Sportingbet: 1,50; Bwin: 1,60; bet-at-home.com: 1,50

Labdarúgás – Európa-liga, első selejtezőkör, visszavágó (1.m.: 0-1)
fogadási határidő: csütörtök, 20:45
Szólj hozzá Te is!