Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb23

Ez már sok(k) lenne!

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Nem elég, hogy a bajnokságot idén sem nyeri meg a Rangers, most még az UEFA-kupából is kipottyanhat!1. Rangers – Hapoel Tel-Aviv

H – bet-at-home: 1,55; Sportingbet: 1,53; Bwin: 1,50

Labdarúgás – UEFA-kupa
fogadási határidő: csütörtök, 21.05

Akkora volt a baj a Rangersnél, hogy a jó öreg Walter Smith-t is vissza kellett könyörögni. Azt hogy idén is csak a második helyért küzdenek a bajnokságban, még csak-csak megemésztenék valahogy a kékek, ám hogy 19 pont a hátrány a városi rivális Celtickel szemben, már elfogadhatatlan. Vesztett pontok tekintetében négy pont az előnye a Rangersnek az Aberdeennel szemben, ezt kellene valahogy megőrizni, hogy legalább meglegyen az újabb ezüst.
Az UEFA-kupában sem villantottak valami nagyot, hiszen Tel-Avivban kikaptak 2-1-re. Ettől még persze tovább lehet lépni, de a Rangersnél bármi előfordulhat.
A bajnokságban október közepe óta nem kapott ki saját pályáján a kék-fehér gárda.

A Hapoel is a második a bajnokságban, ám ebben az évben még nem nyert meccset idegenben. Vélhetően most sem bánkódnának egy laza döntetlen miatt.
Ám nagyon valószínű, hogy kikapnak az ázsiaiak az Ibrox Stadionban, a kérdés csak az, hogy mennyire. Ebben a sorozatban egy izraeli gárdát, a Maccabi Haifát, már legyőzött otthon a Rangers (2-0). Az az eredmény továbbjutást érne.

2. Sevilla – Steaua Bukarest

H – bet-at-home: 1,35; Sportingbet: 1,30; Bwin: 1,30

Labdarúgás – UEFA-kupa
fogadási határidő: csütörtök, 20.45

Bukarestben lerendezte a továbbjutást a címvédő Sevilla. Ám ennek ellenére nem teheti meg a csapat lelkes szurkolóival, hogy ne győzzön otthon. Pedig minden bizonnyal a tartalékcsapat lép pályára.
Szólj hozzá Te is!