Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb02

Ezt találja el!

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

Nagy élmény egy ilyen mérkőzést eltalálni, meg hát jól is fizet!1. Németország-Franciaország

V – bet-at-home: 1,90; Sportingbet: 2,00; Bwin: 2,15

Kézilabda – férfi vb, elődöntő
fogadási határidő: csütörtök, 17.30

Ismét összecsapnak a germánok meg a gallok. És most csak a közelmúltra, a nagyon közeli múltra gondolok. A középdöntőben – kézilabdáról van szó – már találkozott egymással a két (kézilabda) nagyhatalom. Akkor a németek tulajdonképpen könnyedén nyertek. Végig vezetve három góllal nyertek Fritzcék. Persze azt tudni kell, hogy egyrészt nem játszottak jól a franciák, másrészt nem is nagyon nyerhettek volna.

Hogy ez mit jelent? Az leginkább a spanyol-németen derült ki. Azt a meccset olyan arcátlanul elcsalták a bírók, hogy talán még a németek is elszégyellték magukat. A spanyolok nagyon szenvedtek, valóban nem játszottak jól, de visszaküzdötték magukat, és 23-nál utolérték a hazaiakat. Akkor kezdődött a nemulass! Három ibériai támadásból kettőt támadófaulttal lefújtak. Majd kiállították Juancho Pérezt. Kehrmann meg kapott egy hetest… És ez csak az utolsó négy perc volt.
A meccs közben Urios-Fonsecát kékre-zöldre verték, a mezét tépkedték, és persze rendre belül védekeztek ellene. Legalább négy teljesen tiszta hetest nem adtak meg. És még így sem tudták tartani a kubai-spanyolt.
Ezt érdemes figyelembe venni a fogadásnál!

Szóval Karabaticéknak legalább négy-öt góllal jobbnak kell lenniük a németeknél, ha döntősök szeretnének lenni. Ám, ha úgy védekeznek, és Omeyer olyan pazarul véd, mint a horvátok elleni negyeddöntőn, akkor sikerülhet nekik.
Egyéni képzettségben, technikailag, taktikailag jobbak a gallok, csak hát ez nem mindig elég a németek ellen. Ők ugyanis minden meccsen a vérüket adják a győzelemért, pláne húszezer földi előtt!

Mégis a franciák győzelmét várjuk, mert kétszer egymás után csak nem kapnak ki a németektől!

2. Lengyelország-Dánia

V – bet-at-home: 1,70; Sportingbet: 1,66; Bwin: 1,80

Kézilabda – férfi vb, elődöntő
fogadási határidő: csütörtök, 20.00
Szólj hozzá Te is!