Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó Regisztrálok
feb08

Ezüstháború Rómában: Jól fizető Lazio-Napoli rangadó

 Online sportfogadás-esélyek Nincs hozzászólás

A Napoli december közepe óta nagyszerű formában játszik és felkúszott a tabella második helyére – ott liheg a Juventus nyakán, miközben rázza le a Laziót. Sikerül-e a rómaiaknak tapadni?

A Napoli a legjobb formában lévő olasz együttes, a legutóbbi hat fordulóban öt győzelem és egy döntetlen került a neve mellé. December közepén meglepő vereséget szenvedett a Bolognától hazai pályán, azóta csak Firenzében hagyott pontot, ami azért bőven belefér. Egy hete a Cataniát verték 2–0-ra Hamsíkék, és az is jó előjel, hogy az egy szem Maggio kivételével mindenki harcra kész.

A Laziónál viszont sokkal több a baj. A csapat teljesítménye erősen visszaesett, ami némiképp magyarázható az egyre több sérülttel. Az előző két meccsükön nem szereztek pontot, sőt, egy hónapja nem nyertek a világoskékek. A legdurvább a múlt heti fiaskó volt – a 95. percben kapott góllal buktak Genovában, plusz még Klose is kidőlt. Mivel Hernanes sem egészséges, a két legjobbja nélkül kénytelen játszani a harmadik helyen álló csapat.

Azért a 9–1–2-es hazai mérleg elég jól mutat, talán nem kapnak ki a remek Napolitól. A Real meg biztosan nyer.

1. Lazio–Napoli

D – Betfair: 3.30; Sportingbet: 3.25; Interwetten: 3.20

Labdarúgás – Serie A
fogadási határidő: szombat, 20:45

2. Real Madrid–Sevilla

H – Betfair: 1.35; Sportingbet: 1.35; Interwetten: 1.35

Labdarúgás – Primera División
fogadási határidő: szombat, 22:00
Szólj hozzá Te is!